A Blikk kereste meg Voksán Virágot, hogy megkérdezzék, DJ-ként mit szól a kormány járványhelyzet miatt hozott szigorításaira. Mint kiderült, anyagilag is rosszul érinti Voksánt ez az egész helyzet

Sajnos anyagilag rosszul érint. Jobban meg kell húzni a nadrágszíjat, ami két pici gyerekkel nem könnyű. Lett volna egy fellépésem, ami az új szigorítások miatt elmarad, egy másikat viszont én mondtam le, mert pici volt a helyiség, ráadásul nem volt jól megoldva a szellőztetés

- nyilatkozta a 37 éves DJ a Blikknek.

Elmondta,

azzal egyetértek, hogy a jelenlegi járványhelyzetben zárva tartanak a klubok, de azt gondolom, ha nincs diszkó, focimeccs se legyen, illetve az edzőtermeket is zárják be. Szerintem egyébként a mozikban is veszélynek van kitéve az ember, de tény, hogy ott kevesebben vannak, mint egy szórakozóhelyen vagy a lelátókon. Nem érzem, hogy fair lenne a döntés.

Forrás: Blikk, 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@namihami: Miközben minden ország szigorít, Orbán nem tesz lényegében semmit. Egye meg a fene, hogy Fidesz pártiként ezt kell mondjam.
csak úgy....
@division: csak ne kapj sírógörcsöt! ha orbánod úgy látja jónak,hogy tele legyen a stadion,akkor azt neked el kell fogadnod,mivel (szerintetek) orbán csalhatatlan! éjfélre legyél otthon..
division
@csak úgy...: Ki sem mentem a héten még, holnap jár le a karantén éjfélkor. Nejem sajnos beteg lett, pozitív a korona teszt.
Én tisztában vagyok azzal, hogy van itt pénz, meg a kultúrára fejleszteni kell, csak nem igazán most kellene ezt megtenni.
csipetke
A kormány nyilván azért engedi megtartani a meccseket,mert orbán hobbija fontos.Ha orbán dizsibe járna,akkor a meccsek maradnának el,és a diszkó maradna nyitva.Érdekes,hogy a feneokos tanácsadói között egy sincs,aki meg merné mondani orbánnak a véleményét,ha már ő magának annyi esze nincs,vagy ennyire lesz@rja az emberek biztonságát,hogy mostanában nem kéne meccseket tartani
csipetke
@csak úgy...: 23:36 Hát persze. A saját,és a bandájának a hobbijai mindentől fontosabbak,az emberek,akik munka nélkül maradtak,azok meg le vannak sz@rva. Arra se voltak képesek,hogy az álláskeresési járulékot felemeljék legalább 6 hónapra.
A fiam-menyem kórházban dolgoznak,két napja lett a tesztjük pozitív, és 60 % táppénzt fognak kapni,ami röhej.De a tökfelesleges halasztható dolgokra van pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.