Oda az Omega jövője.

"A sorsunk megpecsételődött" – drámai bejelentést tett Kóbor János, az Omega frontembere

Kóbor János már nyáron is nagyon féltette az Omega jövőjét, hiszen az ő korukban egy év kényszerpihenő is veszélybe sodorhatja a folytatást. Bár Mecky júliusban még óvatosan fogalmazott, mára biztos abban, hogy a koronavírus végleg tönkretette a legendás zenekar jövőjét.

Forrás: Ripost

Kép: ATV

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Kóbor már önmaga paródiája, méltósággal kéne visszavonulni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@namihami: Sokszor keresgélek a neten olyan zenéket, amiket aztán szívesen hallgatok.
Jó múltkor egy reklám miatt vadásztam egy dalra, tudtam, hogy csak Bee Gees lehet, de melyik. Aztán megtaláltam, könyvjelzőre is tettem, hogy bármikor hallhassam. De így voltam egy-egy Anouk- és Sia-számmal is.
Nem tudom, a többség hogy van vele, de az én ízlésemnek sokkal jobban megfelelt a múlt század zenei világa.
Az E-klubban lassúzni a Gyöngyhajú lányra...örök emlék! :) De nagy kedvenc a Naplemente, a Ballada a fegyverkovács fiáról, a Fekete pillangó, szóval tettek az asztalra.
De ez a múlt, a mai Omega már inkább egy üzleti vállalkozás, ráadásul erősen kiöregedtek, és nem válik az előnyükre a kormányhoz való dörgölőzésük sem.
Pedig lehet idősen is méltóságteljesen zenélni, erre talán a legjobb példa Zorán vagy Charlie, hogy Presserről, akit a legnívósabb zenésznek tartok az itthoniak közül, ne is beszéljek.
csipetke
Szerettem az Omegát,tényleg jók voltak. Időnként nosztalgiából hallgatom.De nem kéne már nyugdíjasnak lenniük,mint a hasonló korú 70 pluszosoknak,és az unokákkal bíbelődni?
silber13
Az Omega sorsa Presser éslux kiválásával pecsételődött meg, csak ti ezt nem akartátok tudomásul venni. Két olan kaliberú zenész elvesztését nem sok banda birja ki, ti sem bírtátok ki.
Eladott Ország
@sgl: A fene tudja már ki kit jelentett...
Egy kis Szécsi Pali: "Két összeillő ember Fénylő tágra nyíló szemmel. Figyeld, elakad egy akasztó …A Kádár diktatúrában ki volt tiltva Miskolcról, akkor az egész ország szerette, és elég volt neki az ország szeretete. Nem vágyott a diktatúra szeretetére. Most már megelégszik a diktatúra szeretetével. És nem vágyik az emberek szeretetére.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103070489_1633042480192704_1671904395402551221_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9wm1kGbkg8YAX_LwArW&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e9bd34a76333c9b10d62ae447ee64d11&oe=5FC5C1C2
silber13
@namihami: Igazad van, létezik olyan szerelem, ami sosem múlik el Nekem is van 3 örök szerelmem a könnyű zenében: a Shadows, aztán a Beatles és harmadiknak, a "primus inter pares" jelzővel díszítve az ELP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.