Már több mint egy hete küzd a koronavírus-fertőzéssel Majka, állapota ingadozó.

Koronavírus: Majka újra kórházban van, elküldte a k. anyjába az egyik kötekedőt

Vissza kellett feküdnie a kórházba Majkának, mert miután hazament a fia születésnapjára, ismét belázasodott – vette észre a 24.hu. Élő videóban mesélte el, hogy kicsit megerőltető volt a fiának adott ajándék gamer monitort cipelni és a családjával töltött este után másnapra visszaszökött a láza 38,5-re.

Míg párja, Hajni visszajött mellkas CT-re, addig ő otthon volt a gyerekekkel és annyira legyengült, hogy nem tudott a jobb oldaláról a balra fordulni, kiszáradt, mert nem tudott rendesen inni. Most újra kórházban van, ahol azt mondja, addig marad, amíg tényleg nem lesz jól. Az ízeket és a szagokat is érzi. A kisebbik fiának egy napig volt láza. Majkának hétfőn lesz tüdőröntgene, akkor derül ki, hogy hogyan reagált a szervezete a kínai gyógyszerre.

A videóban 5 perc körül egy kommentelő azzal kekeckedett, hogy Majka pénzt kapott azért, hogy azt mondja, koronavírusos. A rapper erre stílusosan reagált:

Menj a kurva anyádba, ki a fasz kíváncsi a hülye dumádra?

- mondta Majka, aki az összes vagyonát odaadná, ha most hazamehetne.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@karma1: Akkor sem kellene kitennie ezt a Youtubra, nem csoda ha az ember mást is lát emögött. Na meg ugye ilyen beteg, a gyereke születésnapján meg hazaengedik? Hogy van ez? Mi meg ki sem mozdulhatunk még mindig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Málna: A felsorolt orszagokban, - es nalunk is - 24 oras kijarasi tilalom volt, akkor nem erted a ketto kozotti kulonbseget! Egy ember mehetett egy csaladbol vasarolni, es mivel a kozszolgalati helyek - bankok, orvos, patika, benzinkut - is rovidebben mukodott (ill a benzinkutak a szokasos rendben, de nalunk nem minden kut 24 oras, ) volt csak nyitva, ezt ugyis napkozben bonyolitottuk. Kulonben MINDEN be volt zarva, konyvtar, mozi , uszoda, szinhaz, MINDEN, (az ettermek kizarolag csak megrendelesre szallitottak hazhoz - hat szerinted ki az az agyament, aki ejszaka kezd el elni, ha nincs semmi nyitva? Es meg egy: nem jarkalt neheztuzerseg az utcan pancelozott autokkal, a mutatoujjal a triggeren, mert ez nem gyerekjatek, erted? Most azzal ne gyere, hogy mi volt Amerikaban, mert az kurvara nem erdekel, az egy teljesen mas teszta! Es mondom, TELJES KIJARASI TILALOM VOLT 6 hetig, nuku kijarassal! Se nappal, sem ejjel!...
karma1
@Málna: Kosz, nagyon jol elvagyok az ertekelesed nelkul is - Ausztriaban viszont NEM fenyegetik a katonak, rendorok ejszaka az embereket - egyebkent ott is TELJES lezaras lesz 4 hetig - mondom, csak annak van ertelme - ez az ejszakai szorakozas kizarolag a dagadt focista fegyverbuzisaganak a kielegitese. Hiszen miert vasarolt volna masert Nemetorszagbol annyi fegyvert, raadasul a legmodernebbeket? Ha nem jatszhat vele? Szerintem meg mindenkinek jobb lenne, ha a pocsevel jatszadozna a retyon - abba nem pusztulnanak bele 10 millioan.
Málna
@karma1: Miért adsz elő mindig egy nagymonológot? Én csak annyit mondtam, hogy máshol is volt éjszakai kijárási korlátozás. Ennyi, nem több. Remélem, érted végre. Hú...
legott
Az az undorító ebben az emberben, hogy még ezen is pénzt keres.
TV2?
Egy geci rendszert nem szolgálunk ki, nemcsak közvetlenül, hanem közvetve sem !!!
Majka faszom dedós becenéven egy GECI - ahogy az összes fideszes buznyák, akik képesek bután parasztosan, tuskó-gyökér módon tönkretenni Magyarországot évtizedekre, de lehet, hogy örökre !!!

Erre - egy egész ország tönkretételére - nincs bocsánat!
Hogy Német "zsírszalonnát pacallal és töpörtyűvel zabáló - kenyér nem kell, mert az hizlal" Szilárdot, "AZ" államférfit idézzem: No Mercy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.