Már több mint egy hete küzd a koronavírus-fertőzéssel Majka, állapota ingadozó.

Koronavírus: Majka újra kórházban van, elküldte a k. anyjába az egyik kötekedőt

Vissza kellett feküdnie a kórházba Majkának, mert miután hazament a fia születésnapjára, ismét belázasodott – vette észre a 24.hu. Élő videóban mesélte el, hogy kicsit megerőltető volt a fiának adott ajándék gamer monitort cipelni és a családjával töltött este után másnapra visszaszökött a láza 38,5-re.

Míg párja, Hajni visszajött mellkas CT-re, addig ő otthon volt a gyerekekkel és annyira legyengült, hogy nem tudott a jobb oldaláról a balra fordulni, kiszáradt, mert nem tudott rendesen inni. Most újra kórházban van, ahol azt mondja, addig marad, amíg tényleg nem lesz jól. Az ízeket és a szagokat is érzi. A kisebbik fiának egy napig volt láza. Majkának hétfőn lesz tüdőröntgene, akkor derül ki, hogy hogyan reagált a szervezete a kínai gyógyszerre.

A videóban 5 perc körül egy kommentelő azzal kekeckedett, hogy Majka pénzt kapott azért, hogy azt mondja, koronavírusos. A rapper erre stílusosan reagált:

Menj a kurva anyádba, ki a fasz kíváncsi a hülye dumádra?

- mondta Majka, aki az összes vagyonát odaadná, ha most hazamehetne.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@karma1: Akkor sem kellene kitennie ezt a Youtubra, nem csoda ha az ember mást is lát emögött. Na meg ugye ilyen beteg, a gyereke születésnapján meg hazaengedik? Hogy van ez? Mi meg ki sem mozdulhatunk még mindig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
" A rapper erre stílusosan reagált:"
...már akinek ez stílus...
legott
Most már tényleg belépek a fészbukra, mert túl hosszú a lista, hogy hány embert kell elküldenem a kurva anyjába - aki meg kekeckedik, azt pofán is baszom.
Pl. legyen egy véglénycsatornánál országrontó autokrata rendszert kiszolgáló vérgeci Majka az első, akit pofánbaszok!
A faszomnak sem kell a vagyonod, geci!
Egy büdös paraszt vagy, akit pofán kell baszni, hogy észhez térjen!
karma1
Azert engedtessek meg mar Majkanak, hogy jobban tudja, mivel kezelik ot a korhazban, mint egy neki beszolongato tetu? Lehet helyet cserelni, ha az illeto ennyire hitetlenkedik - nincs az a normalis ember, aki most a koronavirussal viccelve magatol fekudne be egy ilyen helyre csak azert, hogy a nepszeruseget novelje.
@legott: most ezt egy picit benezted - Majka egyaltalan nem kormanykedvenc - lehet, hogy a Gangxta Zolival cserelted ot ossze, vagy nagyferoval?
karma1
@legott: En Tv1-et SEM , sot semmilyen mas magyar adast SEM lathatok. Nekem egypar nyilatkozatabol - amit nem a kiralyi sajtonak adott le - azt olvastam ki, hogy nem igazan orban kedveltje. Majka nem is nagyon allt ki orban mellett, miutan orban hulye intezkedese 6 hettel ezelott Majkat is rosszul erintette koncertileg. Bocs, nem Teged akartalak meghazudtolni, de ezek szerint meg a fideszmedia belul is hulyen reagal dolgokra
division
@karma1: Akkor sem kellene kitennie ezt a Youtubra, nem csoda ha az ember mást is lát emögött. Na meg ugye ilyen beteg, a gyereke születésnapján meg hazaengedik? Hogy van ez? Mi meg ki sem mozdulhatunk még mindig.
karma1
@division: Tokeletesen igazad van! Bar nappali kijarasi tilalom nincs, - tehat elmeletileg mozoghat - megis milyen felelotlen apa, ha tudja, hogy koronavirusos es hazamegy a GYEREKEHEZ? (Aki talan meg nem volt az, de most talan meg igen?)
Egyebkent nagy divatta valt a celebek es a kovetoik kozt a youtube, twitter, insta, minden, ahol mutogathatjak magukat, dehat ha ketoldaluva tette az oldalat, akkor benne van a pakliban, hogy be is szolhatnak neki. Na, azt meg mar nem fogadta valami jol.
Remelem, Veletek minden OK, bar az ejszakai kijarasi tilalomnak csak azert van ertelme, (nem az emberek szamara!), hogy orban jatszhatja a katonasdijat. Egyebkent SEMMI, de SEMMI ertelme nincs! (Ejszaka egyebkent sem fertoz jobban, es termeszetszeruleg is sokkal kevesebb ember megy ki, tehat eleve nincs annyi fertozes. De ezt jozan paraszti esszel vegig kellett volna gondolni.Nem lesz jo vege ennek a fitogtatasnak, az egeszen biztos. Nagyon gyorsan abba kene hagynia, es nem a vegletekig hergelni az amugyis agyonnyuzott embereket!)
Vigyazzatok Magatokra!...:o)))
csipetke
@karma1: 22:49 Az utóbbi pár napban új,és új hírek Majkáról,fotókkal,amiket láthatólag magáról készít.Ha én annyira beteg lennék,valószínűleg nem fotózgatnám magam orrba & szájba,hanem szépen csendben döglődnék. Azért szó mi szó,baromi sok volt már Majkábó.Már pont annyira unalmas,és felesleges,mint orbán nyilatkozgatási kényszere
Pálinkás Pál
majka hazudik...pont egy állítólag koronás embert hazaengednek a gyereke szülinapjára...na ne röhögtessetek...meg arra is kíváncsi lennék van-e olyan ember akit 38,5 fokos lázzal kórházba visznek...hisz annyival eddig még szinte iskolába is mehettél!!!
Málna
@division: Nem a gyermeke születésnapjára engedték haza, hanem simán csak hazaengedték, mert jobban lett. Aki jól van, az ne foglaljon feleslegesen kórházi ágyat.
Málna
@karma1: Biztos a többi országban is Orbán miatt van éjszakai kijárási tilalom...
karma1
@Málna: Sehol nincs az. Ausztriaban is csak holnaptol el a TELJES kijarasi tilalom. Csak annak van ertelme. Mi 6 hetig voltunk TELJES karantenban, de EGYETLEN rendort sem lehetett latni az utcan. Nincs rajuk szukseg, ha elmondjak az embereknek pontosan, hogy mit tegyenek, hogyan vigyazzanak magukra, es ha ingyen mehetnek tesztelni, amikor szak akarnak. Ja, es aki otthon marad, az nem vesziti el a munkahelyet, ill. a jovedelmet akkor sem, hogyha a vallalkozonak be kellett zarnia, esetleg vegleg. Tudod, nalunk nem lopjak el a koltsegvetesi penzeket. Ugyhogy ebbe most kurvara beleszaladtal... Inkabb ne szolj hozzam, mert minden baromsag, amit mondasz - nyugi, en is hanyagollak. Kaprad elo a statisztikat, nalunk OSSZESEN a jarvany kezdete ota 22 ember hunyt el, akik most 18-an covidosak, azok Ukrajnabol szarmazo halfeldolgozoipari munkasok, es a fertozes a karanten letelte elott 2 nappal jott ki rajtuk. Azota megkaptak a masik 14 napos karantent, es mar ulhetnek is repulore, mennek vissza Ukrajnaba.
karma1
@Málna: Hogy ne halj meg teljesen hulyen - trollnak is ocska vagy, legalabb a feladatodat latnad el azert a filleres baksisert, amit ezert a meloert kapsz: tudsz olvasni? Mert a fenti cikkbol masoltam ezt ide:
"Vissza kellett feküdnie a kórházba Majkának, mert miután hazament a fia születésnapjára, ismét belázasodott – vette észre a 24.hu."
Vagyis nem kuldtek haza, hanem valoszinu sajat felelossegere hazament megfertozni a csaladjat, te okostojas!
Málna
@karma1: Hogyne lett volna, ne beszélj marhaságot. Ausztria, Olaszország...Csak ami hirtelen eszembe jut, de biztos, hogy több országban is volt éjszakai korlátozás.
Málna
@karma1: Haza akart menni a fia születésnapjára, és mivel jobban lett, el is engedték. De mivel másnapra rosszabb lett az állapota, visszament a kórházba. Nem azért ment haza, hogy megfertőzze a családját, mivel már fertőzöttek.
Mennyit kapok ezért a melóért?:-)
division
@karma1: Lassan alakulunk, csak vége lesz egyszer, köszi. A 8 órási kijárási tilalomnak viszont van értelme, mivel a fiatalok bulizásának így lőttek. Ezt más országokban is bevezették. Majka beteg, az látszik azért rajta, csak felesleges ez az önreklám.
division
@Pálinkás Pál: Nem szeretem Majkát, de látni hogy nincs jól. Neked nem rokonod véletlenül Gödény? :-))
Lepényleső
...akár házelnök is lehetne,- kiérdemelte?
DURBINOS
@Málna: Aztán miért akart hazamenni a fia születésnapjára?? Kórházból is tudott volna gratulálni... Hazament osztogatni a vírust..
karma1
@Málna: A felsorolt orszagokban, - es nalunk is - 24 oras kijarasi tilalom volt, akkor nem erted a ketto kozotti kulonbseget! Egy ember mehetett egy csaladbol vasarolni, es mivel a kozszolgalati helyek - bankok, orvos, patika, benzinkut - is rovidebben mukodott (ill a benzinkutak a szokasos rendben, de nalunk nem minden kut 24 oras, ) volt csak nyitva, ezt ugyis napkozben bonyolitottuk. Kulonben MINDEN be volt zarva, konyvtar, mozi , uszoda, szinhaz, MINDEN, (az ettermek kizarolag csak megrendelesre szallitottak hazhoz - hat szerinted ki az az agyament, aki ejszaka kezd el elni, ha nincs semmi nyitva? Es meg egy: nem jarkalt neheztuzerseg az utcan pancelozott autokkal, a mutatoujjal a triggeren, mert ez nem gyerekjatek, erted? Most azzal ne gyere, hogy mi volt Amerikaban, mert az kurvara nem erdekel, az egy teljesen mas teszta! Es mondom, TELJES KIJARASI TILALOM VOLT 6 hetig, nuku kijarassal! Se nappal, sem ejjel!...
karma1
@Málna: Kosz, nagyon jol elvagyok az ertekelesed nelkul is - Ausztriaban viszont NEM fenyegetik a katonak, rendorok ejszaka az embereket - egyebkent ott is TELJES lezaras lesz 4 hetig - mondom, csak annak van ertelme - ez az ejszakai szorakozas kizarolag a dagadt focista fegyverbuzisaganak a kielegitese. Hiszen miert vasarolt volna masert Nemetorszagbol annyi fegyvert, raadasul a legmodernebbeket? Ha nem jatszhat vele? Szerintem meg mindenkinek jobb lenne, ha a pocsevel jatszadozna a retyon - abba nem pusztulnanak bele 10 millioan.
Málna
@karma1: Miért adsz elő mindig egy nagymonológot? Én csak annyit mondtam, hogy máshol is volt éjszakai kijárási korlátozás. Ennyi, nem több. Remélem, érted végre. Hú...
legott
Az az undorító ebben az emberben, hogy még ezen is pénzt keres.
TV2?
Egy geci rendszert nem szolgálunk ki, nemcsak közvetlenül, hanem közvetve sem !!!
Majka faszom dedós becenéven egy GECI - ahogy az összes fideszes buznyák, akik képesek bután parasztosan, tuskó-gyökér módon tönkretenni Magyarországot évtizedekre, de lehet, hogy örökre !!!

Erre - egy egész ország tönkretételére - nincs bocsánat!
Hogy Német "zsírszalonnát pacallal és töpörtyűvel zabáló - kenyér nem kell, mert az hizlal" Szilárdot, "AZ" államférfit idézzem: No Mercy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.