A koronavírusból felépült Pataky Attila volt a Mokka vendége.

Az énekes úgy fogalmazott, megpróbálok jól lenni, és a patakiságából visszavenni, nem harcolni a láthatatlan ellen.

Furcsa nekem, mikor azt hallom, valaki legyőzte a koronavírust. Ezt nem lehet legyőzni, ez humor. Mit győzöl le, amikor bemész a kórházba, össze vagy szakadva fizikailag, lelkileg, és azt mondod: hozzanak be egy vírust és te majd legyőzöd? Dehogy! Megpróbálsz elfogadással létezni. Megélni és feldolgozni. Ezer hála a teremtő Istennek, hogy itt lehetek

– fogalmazott az Edda frontembere, hozzátéve: ami tavasszal volt, az csak egy ijesztgetés volt.

Azt mesélte, őt semmire nem tanította meg ez a vírus, nem tudta megérteni a mechanizmusát.

(24.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Má az ufók sem az igazik, pedig bennük bíztam csak.
Gazella
Miért nem vittel el ez a nyavalya?! Miért hozták ezt a pöszegödröt vissza az ufo haverjai??!!! Ha már Állitólag találkozott velük?!!
simmering73
Nofene. Nem az ufók csinálták? Nem az ufók gyógyították meg? Érdekes, hogy az összes ilyen hülye csak akkor kezd el tisztán látni mikor a halál szele megcsapja.
Aki Én
,,Ezer hála a teremtő Istennek, hogy itt lehetek"

Akkor is ezt mondta, mikor halálán volt? Vagy csak azt tulajdonítjuk a teremtőnek, amit mi akarunk? Hogy van ez?
legott
Nem segítenek az ufók, a 65 ezer éves tapasztalat, meg a mulatós rock, csíra? hüp-hüp
legott
Attila küzdj és bízva bízzál!, nemsokára jön a segítség - csak neked: images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61wntkJK5RL.jpg
division
Ez a járvány jó eséllyel velünk marad, maximum enyhébb formában az életünk végéig, vagy csak egy-két évente újra felüti a fejét. A vakcina tudja csak megfékezni, amit akár évente, kétévente is be kell majd adatni. Persze nem Gödénynek meg a híveinek...
karma1
Na mi van? Az attist nem bortonzik be azonnal a hamis hir / remhir terjesztesert? Ejnye-bejnye ME ur, hat ugy latszik, csak-csak vannak kivetelek megis!
karma1
@Eladott Ország: Mindent visz a nagyfero hitlerfeje!...:)
Pálinkás Pál
@division: Gödénynek meg a híveinek nem is kell...mert a vakcina kb annyit fog érni mint a savanyú cukor...pontosan mint a flunál...évtizedek óta hülyítik az embereket a vakcinával,mégis az átlagos 2 hónap alatt amíg a flújárvány tart.több embert visz el mint a covid egy év alatt...ennyit a vakcinákról,amiben üzletileg érdekeltek a gyógyszergyártók!!!
emerencia
@Pálinkás Pál: Te ebben nagyon tévedsz. Mióta lehet, beadatom magamnak, régebben még háromezer forintot kellett fizetni érte. Azóta nem voltam táppénzen megfázással. 2019-ben pl. magamon kívül egyetlen ember sem volt körülöttem, aki "oltakozott" influenza ellen pedig a cégem kifizette volna a kollégáknak. Terjed az oltásellenesség, ami sok ember halálát vagy fájdalmas betegségét vonja maga után. Nem mondom, hogy a sima fluoltás mindentől megvéd de ha az emberek nem félnének tőle, sokkal kevesebb lenne a megbetegedés és a halál.
division
@Pálinkás Pál: Pali, ne adasd be magadnak egyiket sem, azt csinálsz amit akarsz. Remélhetőleg kevesebb olyan ember lesz ezen a téren mint te. Az átoltottság mindennek a függvénye, de egy oltásellenes egyén már nem oszt nem szoroz.
division
@emerencia: Beszélhetsz bármit neki, az oltásellenesség hívei már csoportokba szerveződtek több helyen is, a doktori diplomával nem rendelkező, de magát doktornak tituláló Gödény az egyik olyan, aki ki kellene vonni végre a forgalomból. Rég elfeledett gyerekbetegségek ütik fel a fejüket, csak mert a tagadók nem oltatják be a gyerekeiket. Nálunk volt tavaly elég komoly bárányhimlő járvány, az oltás ugye nem volt kötelező, én beadattam a gyerekeimnek, és nem is kapták el. Van aki homeopátiás bogyót szed, amit megint csak tiltani kellene, legalábbis nem lenne szabad forgalmi gyógyszertárakban, max. cukorként.
Pálinkás Pál
@division: a bárányhimlő..."A betegség könnyen gyógyul: a szervezet képes magától megbirkózni vele, de szövődmények minden tizedik esetben kialakulhatnak, nagyobb eséllyel felnőttkorban. Nevét is innen kapta: a „bárány” előtag szelíd, ártatlan, enyhe betegségre utal."
Pálinkás Pál
@division: lemaradt az előbb...remélem sterilszobában éltek,szkafanderben jártok...lenullázva az immunrendszert.../természetesen nem kívánom nektek/
division
@Pálinkás Pál: Látszik, nem láttál még bárányhimlős gyereket életedben, plusz a szövődményeket hírből sem ismered. De mondom, azt csinálsz amit akarsz. Amit lehet védjen ki az ember, pont elég az, ha tíz gyerekből egy szövődményes lesz. Senki nincs steril szobában, csak éppen nem vagyunk teljesen laikusok a témában.
Pálinkás Pál
@division: te hol olvastad azt hogy 10 gyerekből 1?,...
" de szövődmények minden tizedik esetben kialakulhatnak, nagyobb eséllyel felnőttkorban"...mert ez nem azt jelenti! szövegértés?, " kialakulhat"..ez feltételes mód..."nagyobb eséllyel felnőttkorban" ez sem a gyermekekre utal...mellesleg engem gyerekként nem inkubátorban neveltek...talán van jó immunrendszerem...ezért kerül el a flu évtizedek óta mindenféle szaros oltás nélkül..utoljára oltást a seregben kaptam...mert kötelező volt...bevonuláskor...
division
@Pálinkás Pál: Írtam már neked, gyerekeim unokatesója elkapta, megfázva nem volt, gyenge lett, ízeket nem érzett. Jobban van már, de az anyja elájult ma, volt egy nagy hasmenése, gyenge mint a ...Holnap tesztelik. Ez egy embertelen veszélyes vírus, de te örülj annak, hogy a négy fal között nem fogod elkapni, főleg ha be sem engedsz senkit a lakásba. A bárányhimlővel meg miért tegyük ki a gyerekeinket szenvedésnek ha nem muszáj? Az oltásellenesek teszik tönkre az egész földet, sok betegség miattuk tér vissza.
Pálinkás Pál
@division: ti már betegesen mindent bebeszéltek magatoknak...úgy hívják ezt hogy pszichózis...a Merkely cikk alatt célozgattál rám...nos leszarok mindenkit ,mondtam már...de azért igen furcsának tartom .hogy amikor kezd kicsit lanyhulni a "rettegés" -...akkor hirtelen covidos lesz valaki ismert ember, nem furcsa...aztán, valószínű többet mozgok napközben mint te...aki saját állítása szerint "szabira" küldte a munkásait...és ő is otthon pihenget...úgy röviden ennyi...leszarom ki mit csinál,kivel mi történik...belátom ,teljesen elhülyült a társadalom...
division
@Pálinkás Pál: Mozgok én itthon eleget, jó nagy az udvar, plusz ott a medence. Én nem is tagadom, hogy nem igazán mozdulunk ki itthonról.
Pálinkás Pál
@division: udvarom medencém nekem is van...nekem sem KELL mennem sehová,ha friss levegőre vágyom...
division
@Pálinkás Pál: Nekem a házban van, az udvaron ilyenkor azért már hideg lenne:-)
Pálinkás Pál
@division: persze hogy hideg...nem is mondtam hogy most strandolok...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.