Az X-Faktor zsűritagjának egyik Facebook-posztja alatt több kommentelő is felemlegette, hogy aggodalommal figyelték, amikor Ruszó Tibit, az X-Faktor 2019-es győztesét Alex mentorálta, mivel szerintük furcsán reagált a fiúra a műsor elején.

ByeAlex egy kommentben reagált a vádakra.

Én annak idején, míg a műsor ment, erre nem kívántam sosem reagálni, mert egész egyszerűen nem tudom, mivel szolgáltam rá arra, hogy engem rasszistának tartson bárki is ezen a földön. Megmondom őszintén, kicsit bosszantott. Ruszó Tibitől ma is ugyanúgy vonakodnék, mint ahogy akkor. Mert egész egyszerűen én nem szeretem azokat a zenéket, nem szeretem azt a zenei ízlést és világot. Semmi közöm hozzá, és ugyebár az X-Faktor arról szól, hogy bejön valaki az utcáról és a mentor segítségével végül ő lesz a hős. Én nem voltam abban egyáltalán biztos, hogy az én tudásom az segítség lehet az ő számára. Egész egyszerűen szakmai okokból kifolyólag nem akartam vinni. Ha újra nekifutnék, akkor se akarnám. De hogy én rasszista? Vagy hogy másképp bánok valakivel, csak azért, mert cigány? De hát nekem az egyik legjobb és legfontosabb barátom Gáspár Laci! A húgom szerelme pedig egy angol–jamaicai fekete srác! Hogy lennék én rasszista? Miért különböztetném meg egyáltalán ilyen alapon az embereket? Felvilágosult fickónak tartom magamat, én viselkedési mechanizmusok alapján különböztettem meg az embereket, és zárkózok el mondjuk valamitől, amit nem szeretek. Gondold csak végig. 2016-ban, amikor elkezdtem az X-Faktort, akkor nekem a HAM KO HAM volt a fegyverem. Rengeteget melóztam velük. 4 roma srác! Engem cseppet sem érdekel, hogy ki cigány, ki fekete, vagy hogy ki merről jön

– fejtette ki Alex a korábbi vádakkal kapcsolatos véleményét.

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ez a válasz korrekt, teljesen rendben van!
silber13
"Ruszó Tibitől ma is ugyanúgy vonakodnék, mint ahogy akkor. Mert egész egyszerűen én nem szeretem azokat a zenéket, nem szeretem azt a zenei ízlést és világot"
Érdekes, valahogy a te állítólagos zenei ízlésvilágod nekem sem a szívem csücske!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.