A zenész családjának az engedélyével közölte a rossz hírt Várkonyi Attila a Retro Rádióban – írja a Bors.

Balázs Fecó súlyos állapotban van, azt kérték, imádkozzanak érte
Balázs Fecó Kötcsén – fotó: MTI/Varga György

Mint elhangzott, Balázs Fecó súlyos állapotban van, ezért arra kérnek mindenkit, imádkozzanak érte, hátha jobban lesz. Az énekes koronavírus-fertőzéssel küzd, lélegeztetőgépen van.

Balázs Fecó legutóbb a Raktárkoncertje alkalmával nyilatkozott a lapnak, akkor azt mondta, a karantént rosszul viselte, ezért nem is születtek új Fecó- szerzemények.

(Bors)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Akármilyen is a párt-állása, nekem személy szerint egyik legnagyobb kedvencem!!!
Gyönyörű számai vannak!!!
Sok erőt és kitartaást kívánok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Szeparepa2: Nem kegyeletsértő anyázás, csakcsupán egyszerű kérdés, ha az imádkozás segít, akkor minek a kórház? Ha az imádkozás csak színjáték, akkor meg minek a felhajtás? Gondoljon rá mindenki szeretettel, meg kívánjon neki jobbulást, de ezt az imádkozós dolgot, imaláncot meg ilyesmit, ne tegyék már közszemlére. Nem zavar, ha a négy fal között, otthon művelik.
Giovanni Alba
@Szeparepa2: Ez nagyon szép, és nagyon igaz, minden mondatoddal egyetértek, éppen csak nem tetszik. Nem tetszik, mert manipulatív, nem tetszik, mert a tettek helyett kevés az imádkozás. Mint amikor megkérdezték a papot, mit tegyenek, hogy jövőre is legyen ennivaló, és azt válaszolta a legendárium szerint, búzát vessetek, ne keresztet. Tudom, földhözragadt vagyok, meg reménytelenül kétkedő, de azt mondom, ha már összegyűlnek sokan, hogy imádkozzanak az árvíz ellen, akkor inkább építsenek gátakat, meg vízelvezető árkokat. Majd ha végeztek, akkor akár imádkozhatnak is.
Yoda69
Hat, az ima itt nem segít. 10% az esély elve lejonni a lélegeztető gépről.
voltmárjobbis
@Pálinkás Pál: nov 20 06:23
Te olvass idióta:
Terjedése

A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Ezen kívül a fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, ami aztán az archoz, szájhoz, orrhoz érintve bejuthat a szervezetbe. Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mennyi ideig marad fertőzőképes a vírus a felületeken, annyi azonban bizonyos, hogy az egyszerű fertőtlenítőszerek is elpusztítják.
koronavirus.gov.hu/virusrol
Kormányod írja te marha!
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: kinek a kormánya te ökör???,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.