A zenész családjának az engedélyével közölte a rossz hírt Várkonyi Attila a Retro Rádióban – írja a Bors.

Balázs Fecó súlyos állapotban van, azt kérték, imádkozzanak érte
Balázs Fecó Kötcsén – fotó: MTI/Varga György

Mint elhangzott, Balázs Fecó súlyos állapotban van, ezért arra kérnek mindenkit, imádkozzanak érte, hátha jobban lesz. Az énekes koronavírus-fertőzéssel küzd, lélegeztetőgépen van.

Balázs Fecó legutóbb a Raktárkoncertje alkalmával nyilatkozott a lapnak, akkor azt mondta, a karantént rosszul viselte, ezért nem is születtek új Fecó- szerzemények.

(Bors)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Akármilyen is a párt-állása, nekem személy szerint egyik legnagyobb kedvencem!!!
Gyönyörű számai vannak!!!
Sok erőt és kitartaást kívánok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Akkor nagy bajban van. Gondolom, a szíve.
ágimami
Akármilyen is a párt-állása, nekem személy szerint egyik legnagyobb kedvencem!!!
Gyönyörű számai vannak!!!
Sok erőt és kitartaást kívánok!!!
levarosbukta
@Szeparepa2: Az hát! Mert nem bírt megülni a v@lagán, valszeg olyan kevés nyugdíjat kap hogy muszáj volt abban az ökörségben szerepelnie. Ha emiatt megmurdel, mert meg fog akkor magának köszönheti.
voltmárjobbis
@Szeparepa2:18:27 Már kiderült, hogy korona.
voltmárjobbis
@levarosbukta: 20:15 Nem tudom miben szerepelt, de felmerül bennem a kérdés: hogy kaphatja el egy veszélyeztetett ember a koránál, betegségénél fogva a koronavírust, ha védekezik, szájmaszkot hord, ferőtleníti a kezét, a bevásárlásból hazavitt cuccokat, nem bandázik, vagy ha mégis betartva a fentieket stb.
Most ezt írom, én mindent betartok, már az utcán is szájmaszk, ami nem is tudom miért nem kötelező, hypoval fertőtlenítve minden cucc és ha mégis elkapom a vírust? Akkor nincs igazság a Földön!
szaboria1
Sajnálom de egyben bosszant is mivel szívével műtötték miért kellett neki garázs koncertet adni ebben a járványos időszakban.
szegfue
Komolyan mondom: megtanulok imádkozni, ha ezzel megmenthetem minden covidos beteg életét! De azt hiszem az imában pontosan annyira nem lehet bizni, mint a gyorsan "feltalált", komoly tesztelés nélküli vakcinában.:(
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: az utcán a maszk parasztvakítás, semmi más...cseppfertőzés szabad területen nulla...ha meg levegőben terjed a vírus ,akkor sem ér semmit, mert a levegőt beszívod!!! ..az utcai maszkhordást a hozzád hasonló rettegő tudatlanok miatt erőltetik...így is vinnyogtok,mi lenne ha nem nyugtatgatnák a lelketeket???...csak egy klinikai vizsgálatot mutass ami megerősíti hogy a cseppfertőzést nyilt területen el tudod kapni, ha nem köhögnek direkt a képedbe!!! nem fogsz találni!!! mint ahogy arra sem hogy a sebészmaszk bármitől megvédene!!! nem a kormány PR dumái kellenek,azokat olvastam, nektek írják őket!!! nevetségesek vagytok...röhögnék is rajtatok,de sajnos a baromságotok miatt már a valós gyógyító munka látja kárát!!!
levarosbukta
@Horizont: Gyuri bácsi a kórházban kapta el a fertőzést, valamiért be kellett neki mennie azt vírusosan jött ki.
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Hééé! Fordítva ülsz a lovon! Ne neki mond ezt hanem annak aki kitalálta, hogy az utcán is használni kell. Ő csak betartja az előírásokat! Itt a feszkót a kormány generálja folyamatosan a hülyeségeivel!
Pálinkás Pál
@levarosbukta: "Most ezt írom, én mindent betartok, már az utcán is szájmaszk, ami nem is tudom miért nem kötelező" ezt ő írta...nem a kormány!!! egyébként pontosan tudom hogy a kormány generálja a hisztit...csak az ilyenek meg vevők rá...és akkor ez az eredmény...
Pálinkás Pál
@Horizont: és akkor mi van??? ha bírságolni lehet,akkor mindig kirajzanak...még nem szoktad meg???,
Pálinkás Pál
@Horizont: hát..én nem tudom...én nem hordok az utcán...igaz általában kocsival járok...de parkolókban találkoztam nem egyszer rendőrrel...nekem nem szóltak...mellesleg nem akarok tippeket mondani...de ha valaki ügyes, bármikor ki magyarázhatja magát, miért nincs rajta éppen a maszk...ez legalább egy ugyanolyan nevvetséges,semmit nem érő rendelet mint az este 8-tól kijárási tilalom.,...egyiknek sincs semmi köze a járványkezeléshez!!
namihami
Imádkozzanak? Kevés hatásosabb szer van betegségek ellen. Ez még talán a ráolvasásnál is hasznosabb. Esetleg a sámán által előadott körbetáncolás hozhat jobb eredményt.
Az új orvosi szakkönyvek ezt már a Kásler-terápiaként fogják leírni és a magyar orvosegyetemek kötelező tananyagként veszik fel. Ez lesz az egyetlen szakirodalom, mint az általános iskolákban a kizárólagos fidesztankönyv.
voltmárjobbis
@Pálinkás Pál: "utcán a maszk parasztvakítás, semmi más...cseppfertőzés szabad területen nulla"
" koronavírus ugyanúgy terjed, mint az influenza, cseppfertőzéssel, vagyis az orrból vagy szájból származó apró cseppeken keresztül terjed emberről emberre. A vírus tehát köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe"
Te hogy lehetsz annyira hülye, hogy nem fogod fel?! KÖRNYEZET!
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: a hülye az te vagy...kilégzéssel semmi nem kerül szabadban olyan mennyiségben ki ami ártana...olvass utána majomparádé!...aztán olvasd el mire vannak a sebészmaszkok...már csak röhögök rajtatok...szar lehet zabszemmel a seggedben élni...ráadásul úgy hogy még el is hitetnek veled sok ökörséget...
voltmárjobbis
@Pálinkás Pál: 19:31 "kilégzéssel semmi nem kerül szabadban olyan mennyiségben ki ami ártana..." Tényleg, te találtadki, idióta, vagy bari vagy a vírustagadokkal?
voltmárjobbis
@Pálinkás Pál: te idióta hülye fasz19:31"aztán olvasd el mire vannak a sebészmaszkok" azt kérdezd orbánodtól.
Vannak jobbak, pl ffp2. M3
Én röhögök rajtad, majd amikor már nem olvasom a hozzászólásaidot, mert...
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: arra várhatsz hülye gyerek...bárki bármikor feldobhatja a bocskort...én biztos nem covidban fogom!!!
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: akkor olvass marha...aztán idetehetsz egy linket ,ahol tudományosan igazolják hogy a cseppfertőzés szabadban fertőz...várom a kutatásod eredményét nyomi!!!
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Az már egyszerűen nem lehet igaz, hogy ennyire begyöpösödött vaskalapos vagy. Nem létezik, hogy ezer és egy magyarázat után sem vagy képes felfogni, a sebészmaszk nem téged véd, hanem a többieket tőled, hogy az általad kilélegzett levegőben lévő cseppeken utazó vírusokat meg miegyebeket megfogja. Nem a vírust szűri, hanem a cseppeket fogja meg. Nagyon bonyolult? Ha te büszkén és dacosan csak azért se alapon nem vagy hajlandó azt a kicseszett maszkot feltenni, akkor amennyiben tünetmentes hordozó vagy, vidáman és önelégülten terjeszted a kórt. Nem kell senkinek a nyakába lihegned vagy az arcába tüsszentened, elég ha rálehelsz az ablakra, megnyálazod a (középső) ujjad, és utána megfogod azt a rohadt kilincset. Olvass utána, különböző felületeken hány napig virul a vírus.
Ha valaki ügyes, bármikor kimagyarázhatja magát. Ez az igazi magyaros mentalitás. Ahelyett, hogy felvenné azt a maszkot, inkább kifogásokat keres, meg kimagyarázza magát, százszor több energiát pazarolva egy végtelenül egyszerű dolog kikerülésére. Nem szoktam alpári hangot megütni, te is tudod, de ez már kiverte a biztosítékot.
Ez az egész handabandázásod arra hajaz, amikor a paraszt a falusi kocsmában egy nagyot sercint a sarokba, mert otthon úgy szokta meg, és az istennek nem képes felfogni, a zsebkendő mire is való.
Eddig ennél sokkal többre tartottalak.
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: nem kell a hülye dumád...mert cseppet sem érdekel...semmit nem jelent a maszk...és ezt pontosan tudod te is...ami tesztek maszkokra elterjedtek a neten, azt nem ilyen silány rongymaszkokkal, és labor körülmények között csinálják...aztán...ha fertőző vagyok...a "ha"- val kezdődő mondatoknak semmi értelme a valóságban...és nem látom a bődületes csökkenést a számokban ,ugye te sem??? lószart sem számít hogy maszkban rohangáltok,ennyi!!! mondtam,amíg a megbetegíthető embereket nem izolálják el, addig nekem bárki ugathat bármit...majd ha az öregek,krónikusok karanténban lesznek már két hete...és továbbra is nő a halottak ,kórházba kerülők száma,...na akkor dumálhattok,addig nem!!! tömegpszichózisnak hívják azt amiben most vergődtök...elvégre már Goebbels megmondta...hazudj folyamatosan...előbb utóbb a tömeg igaznak hiszi!!!
sokanvagyunk
@Pálinkás Pál: Csak remélni tudom, a gondolkodásod nem fertőző.
Giovanni Alba
@Szeparepa2: Nem kegyeletsértő anyázás, csakcsupán egyszerű kérdés, ha az imádkozás segít, akkor minek a kórház? Ha az imádkozás csak színjáték, akkor meg minek a felhajtás? Gondoljon rá mindenki szeretettel, meg kívánjon neki jobbulást, de ezt az imádkozós dolgot, imaláncot meg ilyesmit, ne tegyék már közszemlére. Nem zavar, ha a négy fal között, otthon művelik.
Giovanni Alba
@Szeparepa2: Ez nagyon szép, és nagyon igaz, minden mondatoddal egyetértek, éppen csak nem tetszik. Nem tetszik, mert manipulatív, nem tetszik, mert a tettek helyett kevés az imádkozás. Mint amikor megkérdezték a papot, mit tegyenek, hogy jövőre is legyen ennivaló, és azt válaszolta a legendárium szerint, búzát vessetek, ne keresztet. Tudom, földhözragadt vagyok, meg reménytelenül kétkedő, de azt mondom, ha már összegyűlnek sokan, hogy imádkozzanak az árvíz ellen, akkor inkább építsenek gátakat, meg vízelvezető árkokat. Majd ha végeztek, akkor akár imádkozhatnak is.
Yoda69
Hat, az ima itt nem segít. 10% az esély elve lejonni a lélegeztető gépről.
voltmárjobbis
@Pálinkás Pál: nov 20 06:23
Te olvass idióta:
Terjedése

A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Ezen kívül a fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, ami aztán az archoz, szájhoz, orrhoz érintve bejuthat a szervezetbe. Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mennyi ideig marad fertőzőképes a vírus a felületeken, annyi azonban bizonyos, hogy az egyszerű fertőtlenítőszerek is elpusztítják.
koronavirus.gov.hu/virusrol
Kormányod írja te marha!
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: kinek a kormánya te ökör???,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.