Nem is érti, hogyan gondolkozhat így valaki a járványról.

Újabb videós bejelentkezésen van túl Majka, aki egyszemélyes kórteremben küzd a koronavírus-fertőzés szövődményeivel. Laborértékei változóak, és nem annyira jók, hogy hazamehessen.

A rapper most fontosan tartotta leszögezni, hogy mennyire elege van a "Gödény-féle idiótákból", vagyis azokból, akik bagatellizálják a járvány veszélyeit. Olvasta, hogy a járványszkeptikus patikusról is rebesgetik, hogy megfertőződött, így adta magát a napi téma.

Majka ezt mondta:

El nem tudom képzelni, hogy ez a csávó mit képzel, mit gondol erről a betegségről, de nem vagyok biztos abban, hogy ép ésszel is ezt gondolja. Az a lényeg, hogy ezt a Gödény urat szeretném meghívni ide magunkhoz. Jöjjön el ide, jöjjön az intenzívre, ha van a pucájában vér. Jöjjön el, maradjon pár napot. Nem szabad senkinek ezt a vírust elkapnia, de annyira szeretném, hogy ez az ember jöjjön ide fel hozzám. Legyen itt pár napot, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak. Maszk nélkül! Úgysem létezik szerinte ez a vírus. Nem kell a Covidról beszélgetni, csak arról, hogy vagyunk, létezünk, megfogja a villámat, eszik a kajámból, iszik a teámból

- üzente Majoros Péter dr. Gődény Györgynek, miközben éppen csapolták a vérét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Ostoba féreg!! Azt tudod, hogy nem lehet nyilvános videot megosztani kórházból?? Jobb lenne ha eldugulnál. Téged kizárólag a dagadék gazdádtól kapó pénz érdekel! Na meg a napi legyártott videóidból!!! Te egy kis pöcc celeb vagy! Egyike a sok közül!!
Kis kobold
Majkának mint minden embernek fogadjuk el. De azért egyet nem értek. K... va beteg lehet ha minden nap szelfizik. A másik A Gödény doktornak a vbejelentkezéseit nézzem már meg szelfi helyet hát ha segítene
Kis kobold
Majkának mint minden embernek fogadjuk el. De azért egyet nem értek. K... va beteg lehet ha minden nap szelfizik. A másik A Gödény doktornak a vbejelentkezéseit nézzem már meg szelfi helyet hát ha segítene
colibri
Abbahagyhatná, de igazából el sem kellett volna kezdenie a betegségével kapcsolatos kórházi "tudósításait". Azért van ott, hogy gyógyuljon, nem azért, hogy a pankrációt nyomja. Majd ha kikerül, otthonról azt oszt meg magáról, amit akar. Nagyon visszatetsző, megosztó a viselkedése. Na de mit várhatunk egy buta Majkától?
human
Gödényből én sem nézem ki, hogy ennyire buta legyen. Ha egy kamu párttal letudott nyúlni tízmilliókat a közösből, akkor tudnia kell mi a valóság. Valahol szerintem anyagilag megéri neki tolni ezt az egész vírus szkeptikus dolgot.

Az azért érdekes, hogy míg két ellenzékit is bevittek hajnalban a rendőrök rémhírterjesztésért addig ezt a Görgényt még egyszer sem vitték be kihallgatni. Pedig még kamupárt ügye is van.

Na dehát ez egy ilyen ország. Az ügyeskedők megússzák.
Pálinkás Pál
érdekes gyerek ez a jött-ment... én ajánlanék neki valamit...ő meg én ,egymás mellett letolnánk egy műszakot a covid osztályon...ő már fertőzött,én nem félek...kíváncsi lennék akkor is nagy-e a pofája.!!! ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.