Ki mondta, hogy mindig margarint kell kennünk a kenyérre? Dobjunk össze egy-két krémes, fűszeres kencét, és máris sokkal változatosabb lesz a reggelink, a tízóraink vagy az uzsonnánk.  Fűszervaj háromszor  Egyből rögtön három: mi sem egyszerűbb, mint házi fűszervajat készíteni.  Lazac rilette  Reggelire vagy akár előételnek is fogyasztható, különlegesen finom krém.  Avokádókrém  Az avokádókrém nemcsak partyfalatok […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.