Számtalan előnye van annak, ha épp nem élsz párkapcsolatban. Például bármit megtehetsz, amit csak szeretnél, hiszen senkihez nem kell alkalmazkodnod, senki véleményét nem kell kikérned, és persze azzal flörtölhetsz, akivel akarsz, mert ezzel nem fogsz senkit megbántani. De persze, amikor az ember magányos, akkor ezek az előnyök apróságnak tűnnek, és nem nyomnak túl sokat a latban. Olyankor úgy tűnhet számodra, hogy körülötted már mindenki megtalálta a párját, csak Te szomorkodsz egyedül. Pedig attól még, hogy valaki benne él egy kapcsolatban, még sajnos nem feltétlenül boldog is. Hiába van partnere, ha nem illenek össze, és nincs meg köztük az az összhang, ami egy jól működő és kiegyensúlyozott párkapcsolat alapja. Örök igazság, hogy néha jobb egyedül, mint valaki olyan mellett, aki nem hozzád való. Nagyon valószínű, hogy azért vagy még mindig szingli, mert tisztában vagy az értékeiddel, és a megfelelő társat keresed. A következő 6 dolog tarthat vissza attól, hogy meg is...

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: HabosTünde
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
én erre szoktam mondani: ha valamiért rossz a kedvem, leülök a kedvenc fotelembe és elmondom magamnak, hogy mennyivel szarabb lenne, ha valaki még ki is oktatna! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.