Orbán Viktor szállította a tesztelést végző orvostanhallgatókat.

Újabb videóval jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán. A Bicskei járási hivatalban lepte meg a pedagógusok tesztelésére indulókat a kormányfő.

„Ne döfjön le”

– mondta a tőle mintát vevő nőnek, majd miután őt magát is letesztelték, egészen közelről megmutatta a kamera a 15 perccel később megszülető negatív eredményt.

Ezután Orbán Viktor jól ismert mikrobuszával szállította a tesztelést végző orvostanhallgatókat a tabajdi református általános iskolába. Az eredményt már nem várta meg, de a videó végén reményét fejezte ki, hogy nem találnak fertőzöttet a tesztelést végző fiatalok, illetve a járási hivatal dolgozói. Majd a végén hozzátette:

Megnyugtató benyomásokat szereztem, az ország működik, teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

(hang.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Csillag börtön fsz 1 2022: Orbán Viktor: „Ne döfjön le”
Gazella
Pfff... elfajzott valamilyen elfolyó ostoba...
RonaGyuri
Megint egy kiragadott mondat

Orbán csizmát húzott és kint termett a gáton és csak rakja és rakja, legalább is mikor a kamerák veszik

A dolog már a dunai árvíz idején is meglehetősen visszataszító volt, de azóta ez csak romlott. Nem, nem az, hogy hivatali tekintéjével „részvét látogat”, még igazából az is csak kissé, hogy úgy csinál mintha értené, hanem ahogy aktivizálja magát.
A legújabb az az, hogy népünk bölcs vezére személyesen segíti, videót osztott meg Facebook-oldalán arról, hogy önkéntesekhez csatlakozva pedagógusok tesztelésén vett részt Bicskén és Tabajdon.
csak erős idegzetűeknek:
www.facebook.com/watch/?v=883966229038719
Na persze a derék matyar média kiemeltem lelkendezik, hogy Őfenesége sofőrködik és ládát cipel. A beszámolók tanúsága szerint mielőtt a csoport elindult volna a mintavételre, mindenkit, köztük a miniszterelnököt is letesztelték antigén-gyorsteszttel. Amit a mi nemzetünk nagy jótevőke úgy reagált le: akkor szabad ember vagyok! =))
Ami tesztet illeti; a derék Népszava egyenesen címben hozta: „Negatív lett Orbán Viktor tesztje”!
Nos meg kell mondjam, Orbán – a tette, viselkedése és szavai alapján - nagyon megértett arra, hogy számos anyagi, politikai (incl. nemzetbiztonsági), mentális és financiális teszt alá vessék.
Nincsenek komoly kétségeim az eredmény iránt. Sőt még azon sem csodálkoznék, ha az IQ tesztje is hasonló eredményt mutatna! =))
tudode
A feltűnési viszketegség is betegség!
.
Miközben a lengyel ikertesójával megvétózta a 470 miliós EU következő ciklusra szóló EU-s lóvéját, a járvány sújtotta országoknak is, a piros pacsis pasi játssza az eszét, a felhatalmazási törvényjavaslatba, a férfi az apa, a nő az anya, belökette azt, hogy
.
----Újradefiniálják a közpénz fogalmát
nepszava.hu/3098810_ujradefinialjak-a-kozpenz-fogalmat
.
(...) """ Alaptörvényben definiálnák a közpénz fogalmát is: „közpénz az állam bevétele, kiadása és követelése”. Az indoklás szerint így átláthatóbbá válna az állami pénzek felhasználása és az eddigi „eltérő helyett egységes gyakorlat” alakulhat ki az „alkotmányos szervek gyakorlatában” a közpénzeket illetően - utóbbi megállapítás vélhetően a bíróságokra vonatkozik. Kérdés, a jövőben mennyire lesz majd megismerhető például a tao-pénzek felhasználása vagy az alapítványokba szervezett állami bevételek sorsa.
A módosítás következtében kétharmados törvénnyel betonoznák be a vagyonkezelő alapítványokat: mint ismert, ilyenekbe szerveztek ki egy sor egyetemet (köztük a Corvinus Egyetemet vagy a Színház és Filmművészeti Egyetemet is), és ebben a formában működik a Matthias Corvinus Collegium is, amely az elmúlt hetekben több értékes ingatlant is megkapott az államtól.""""
--------------------------------------
.
Erre a piros pacsis pacsira nincs szó, fogalom, nyomdafestéket tűrő minősítés arra sem, ahogy Horn Gyula 4/5-ös alkotmányozását besuvasztotta az hiányzó alkotmánybírók törvényjavaslatába.
.
Magyarország, alias O1G jobban teljesít!

.
Pálinkás Pál
Pedig hány ember pezsgőt bontana ha valaki megtenné!!!
balos
@Pálinkás Pál: Ilyenkor arra gondolok,hogy a lincselést,miért nem vesszük át,mert csak jót tennénk vele!A hallowen nekem ,csak kétes üzlet,erre azért befizetnék!
jesz
A medika ezt a reggelt sosem felejti el..
nezelodo
Még jó hogy nem azt mondta a mini elnök úr, hogy "Te is fiam Brutus?"! Vagy csak ez ugrott be elsőre neki...
simmering73
Elment egy előre beállított helyszínre - meglepetésszerűen -, körbenézett majd arra a következtetésre jutott, hogy: "Megnyugtató benyomásokat szereztem, az ország működik, teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen." És ez az ember egy ország vezetője. Szégyen.
Jozefina
Működik az ország: "Megnyugtató benyomásokat szereztem, az ország működik, teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen."
A rendőrség ös a katonaság mindenütt ott van!!! Már nemcsak diktatúra, hanem hadiállapot is van!!!
gina
Ez az embernek nem mondhtó valami.. annyira primitiv hogy mást nem is lehet várni egy ilyen bunkó skizofréntől--és ez egy vezető, inkább egy alja kocsmalakó...
ómió
Sosem lehet tudni, nem "jó efftárs-e"?
Gazella
Neked golyó jár vagy injekció!!! Nem kés, nem nyiródnál ki!!!
namihami
Pedig megvolt a lehetősége, csak nem élt vele!
Sikerült megutáltatnia magát egy fél országgal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.