Számos recept összetevői között szerepel az a bizonyos zöldség alaplé. Ha sietünk, hajlamosak vagyunk leveskockával vagy sima vízzel „kiváltani”, de valljuk be, ezek nem a legjobb választások. Érdemes egy ráérős napon legyártani egy nagyobb adagot, hogy aztán legyen a leveseinkhez, rizottóinkhoz mindig ízekben gazdag alaplevünk. Nagyon egyszerűen elkészül, hiszen csak fel kell darabolni a zöldségeket, […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.