Ellen Page bejelentette, hogy transznemű, és a jövőben az Elliot Page néven, férfiként él tovább.

A 33 éves Page korábban olyan filmekben volt főszereplő, mint az X-men és az Eredet.

A döntéséről a Twitter-oldalán számolt be, azt írja, szerencsésnek érzi magát, amiért megérkezett ehhez a ponthoz az életében, valamint köszöni a barátai támogatását, akik mindvégig mellette álltak.

Az Eredet és az X-men sztárja nemváltó műtétre készül

Annak ellenére, hogy most legbelül boldognak érzem magam, de félek a gyűlölettől, az erőszaktól és a »viccektől«

– írja.

Page egy 2019-es interjúban már felszólalt a transznemű emberek démonizálása ellen, és azt mondta, hogy még többet kell tenni a védelmük érdekében. 2018-ban házasodott össze Emma Portner koreográfussal.

Cikk- és címlapkép: AFP

(news.sky.com, telex.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@legott: Értem, hogy ez a véleményed, illetve hited... én meg objektív igyekeztem lenni... de semmi jelentősége amúgy...
Azért annyin persze kérlek kicsit elmélkedj a kedvemért, hogy mi volt Jézus előtt? Meg a Biblia előtt. Akkor is volt írás és gondoldkodás sőt tudomány és vallás is, Biblia nélkült Jézus nélkül... Voltak ősi istenek, volt Vénusz kultusz pl, ősanya kultusz, mindegyikban a főisten nő volt... milliók imádták és áldoztak neki... Nagyboldogaszonynak is nevezték... (az állítólagos Jézus állítólagos anyja egyik megnevezését pl innen plagizálták a Biblia hamisító tákolói) csak halkan súgom...
legott
@Szeparepa2: Mindenképpen válaszolok neked, de nem most!
Nem menekülök, nem mászok ereszcsatornákon át meg át, csak ez a téma túl sok, és jelenleg nem tudok érdemben viccesen tök komoly lenni.

Ebben a témában nagyon fontos, hogy tök komoly legyél (csak vicceltem!)
legott
Bakker, nézem a képet és az, hogy a sorozat megálmodói őt választották arra, aki képes elpusztítani a világot, az talán nem véletlen.

Elkezdtem más szemmel nézni erre az emberre, aki elkezdett más szemmel nézni magára.
(kicsit filozofikus alkat vagyok - de csak kicsit)

Más.

Tudtad, hogy létezik egy film, amiről sokan nem is tudnak, pedig élete legnagyobb alakítását akkor és ott nyújtotta Arnold Schwarzenegger?
A film lassú, de dugig van érzelemmel és Schwarzeneggernek simán Oszkár díjat adnék ezért az alakításáért !!!

Képzeld egy zombis filmről van szó.
Schwarzenegger, meg a zombik?
Pedig képzeld, van ilyen!

Maggie
legott
Csak azt próbálom bizonyítani, hogy mennyire nem ismered az embereket - és ha ilyen szinten nem ismerd az embereket, hogy ismerhetnéd Istent?
legott
Segítek a kutakodásodban.

Ha nem tudsz valamit, akkor egész jól működik a kizárásos alap.
Sorban zárod ki a blőd hülyeségeket, és ami marad, az az igazság.

Hidd el, pillanatok alatt eljutunk egyről a kettőre!
Szeparepa2
@legott: A Buddhisták azt mondják, hogy ha találkozol Buddhával, öld meg! Sokan nem értik ezt; hogyhogy megölni az istenüket... ugyebár... (annyit segítek, hogy Buddha nem isten, nem hisznek istenben) hát lehet rajta gondolkodni, náluk ez általánosan elfogadott alapvető bölcs tanítás, fel kell törni. Analóg ezzel az, hogy ha találkozol olyannal, aki azt mondja, ismeri istent, mesziről kerüld el... ;)
Számomra semmiféle pejoratív vagy vádló értelme nincs annak, ha rámsütöd, hogy nem ismerem istent, mert nem is akarom ismerni, sőt úgy gondolom, hogy nem is lehetséges, ember számára nem. Ahogy Jézus mondá: ember számára lehetetlen - ám istennek lehetséges... én nem vagyok persze keresztény, de az írást nagyjából ismerem...
Nem ismerem az embereket? Hát persze hogy nem! Ahogy te sem és senki más sem. Az emberek, az lassan 8 milliárd egyedet jelent. Természetes, hogy nem ismerhet senki sem egyesével őket - minket, mivel lehetetlen ismerni 8 milliárd személyt... tehát nesze semmi, fogd meg jól, amit írtál sajnos, tartok tőle... ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.