Bravúros menekülés! – mondta az azóta jó útra tért egykori bankrabló.

A Gyorskocsiból megszökött Viszkis meghajolt Szájer előtt az ereszcsatornás mutatványa miatt

A Fidesz politikusa mintegy 25 férfi társaságában múlatta az időt, a ruha nélküli partin drog is fogyott. A hír önmagában is címlapokra érdemes, ám legalább ekkora hírverést kapott a politikus filmbe illő menekülési kísérlete, amely során – a rendőrök elől igyekezvén meglépni – az első emeleti lakás ablakán kijutva, egy ereszcsatornán mászott le az utcára – írja a Blikk.

A bulvárlap megszólalta a Viszkis néven elhíresült egykori bankrablót. Ambrus Attila, aki annak idején a Gyorskocsi utcai fogház második emeletéről szökött meg lepedőkből és telefonkábelből font hágcsón, azt mondta:

– Szerintem ... csőlátás lépett fel a képviselő úrnál is, ezzel magyarázható ez a bravúros menekülési kísérlet, amiért egyébként minden tiszteletem az övé. Főként ebben a korban, ilyen kondival! Ha tényleg jó fizikuma lett volna, az utcán is el tudott volna lógni a zsaruk elől. A mondás szerint szégyen a futás, de hasznos. Szerintem nem szégyen, a mai napig igyekszem egy héten egyszer teniszezni, illetve megőrizni a kondimat, és ezt is tanácsolom mindenkinek!

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Kinek-kinek az a véleménye, amit kialakít magában! Ettől ez a csinnadratta? A szakállas bácsik jellemző helye meg a "prájdotok", amit "haladó módon" mindig támogattok! Nem a Fidesz! Ti! A bolsi tetübandád! Attól, hogy a homokosság egy fideszesről is kiderült - és csak most, mert amúgy sosem "prájdolt" - már újra győzött a Nagy Októberi nálatok? A buziknak úgy en bloc vivát, de, ha fideszes, akkor pfuj-pfuj? Olyan buzipromóterektől, mint ti, bolsik, nem szánalmas ez?
Yoda69
De nagyot röhögnék ha O1G elvtarsrol kiderülne hogy o is kocsog. Végülis hitler is buzi volt, akkor orban miért ne lehetne az.
"brüsszeli orgia szervezője már kilenc magyar fideszes politikust emleget, akik..."
Aki Én
@ómió: rosszkor prideozol, buta lúzer :)
ómió
@Aki Én: Ezt, bolsi fajkretén, majd Kunhalmi efftársnődnek mondjad, amikor köztük "menetel"!
ómió
@Yoda69: Buzi bolsiként, efftársi fajgyökér, megint magadból indulsz ki? Mindig így szoktad, akarom mondani, szoptad??!
Lepényleső
Egyedül,gatya nélkül túltett a teken,akiket az első emeleti erkélyről a tűzoltók mentettek meg egykor Z.egerszegen
egy ügyvéd elfogása kapcsán,- ha az egykori híradó és annak képei nem csaltak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.