Mindenki jobban jár, ha Demeter Szilárt marad a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója, mint ha újabb "totó" kezdődik, hogy vajon melyik "futóbolond" lesz a főigazgató - ezt mondta az ATV-nek Prőhle Gergely, a PIM korábbi vezetője, akit a Szájer-ügyről is kérdeztek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Üzenetértékű nyilatkozat

Ha azt hitted, hogy Pröhle a fejéhez kapott és elkezdett gondolkodni, nos nagyot tévedtél

Az ATV-nek adott Prőhle Gergely, a PIM korábbi – meglehetősen ocsmány módon kirúgott – vezetője interjút. A beszámolók egyértelmű tanúsága szerint nem nyüglődik az elbánáson, inkább még jobban nyal. Talán remélve, hogy csurran-cseppen.
Amit Szájerról mondott sem piskóta: „nagyre becsüli Szájert, régóta ismeri, szerinte ő a magyar politikának egy olyan, egyre ritkább képviselője, aki intellektuális szinten is felméri a problémákat, és képes úgy közelíteni dolgokhoz, ami már túl van a "napi aktuálpolitikai izgalmakon".” =)) Vegyük szó szerint??? =))
Azonban a az utódja kapcsán még pikánsabb dolgokat tudott közölni!
„az eset komplikált, mert amit Demeter leírt, és ahogy leírta, annak helye lehet egy blogger vagy egy magát független értelmiséginek mondó személy életművében, egy nemzeti intézmény főigazgatójának életművében viszont nem”. Amihez egy igencsak talányos megjegyzést tett: „ha valakinek megtetszik egy gondolat, akkor, ha szerencsés, azt előbb meg tudja mutatni a feleségének”!!! =)) Ezt is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.