Egyetlen nap alatt lezajlott a tárgyalás.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Hajdú Péter adócsalásért

Hajdút, aki az első rendű vádlott volt, 1 év 6 hónap – 4 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre és 5 millió forint pénzbüntetésre, a II. rendű vádlottat 1 év 6 hónap – 4 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre és 500 ezer forint pénzbüntetésre, a III. rendű vádlottat pedig 1 év – 3 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre és 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság.

Forrás: Magyar Hang

Kép: Instagram

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Egyenlőbb az egyenlőbbek között!Mindenki annyit ér amennyit kitud fizetni a korrupciójából,hogy szabadon folytathassa!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@balos: Eddig azt hittem, hogy az így elzabrált pénzt automatikusan lefoglalják!
Nyírfa
@Horizont: Hajdú Péter közölte az ügyészséggel - a vádhatósággal -, hogy márpedig ő azt tartja elfogadhatónak, ha szabadlábon maradhat. Az ügyészség képviselője rábólintott: jól van, Péter fiam, legyen kívánságod szerint.
Megmondta Bayer: Ők a saját térfelükön nem szó szerint értelmezik a törvényt.

És akkor most mi van? Beismerte az alapítótag, hogy a törvényeik rájuk nem úgy vonatkoznak , ahogy a társadalom minden nem fideszes tagjára. De tényleg: ilyenkor mi van? Megy tovább minden a megszokott medrében?
Nyírfa
@Horizont: Most képzeld el a választ, ha Te vagy én azt mondnánk az ügyésznek, hogy beszéljük csak meg ezt a dolgot, mert ez így nem elfogadható a számunkra.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Milyen meglepő! Az ország nagyon nagy macsója, a nagyképernyő arcú Petike...lassan mindenkiről kiderül, hogy nyakig úszik a mocsokban. Hol élünk?
szaboria1
A csóró aki a megélhetésért lop élelmiszert azt rögtön le is tartóztatják és csak ritkán kap felfüggesztett. Ezek meg milliókat lopnak és röhögnek a markukba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.