Szabadságot kell követelnünk Gődény Györgynek – írja Tamás Gáspár Miklós. A jogállamban az ember, aki szamárságokat beszél, nem a tömlöcben ül, hanem otthon, és továbbra is szamárságokat beszél bántatlanul és zavartalanul, akkor is, ha megőrülünk a sötét dumájától.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem itt van az a bizonyos eb elhantolva

ha csak úgy - ahogy a derék megmondók teszik – bele akarnék böffenteni a levegőbe, akkor azt írnám: ambivalens érzéseim vannak

Ettől függetlenól azt kell mondjam, hogy ez az irkodmány a közelmúlt agymenései közül kilóg, legalább megpróbál értelmesen érvelni.
Igen a derék Gazsink megint írt, ezúttal a 444.hu-nak: „TGM: Kurta szó a szólásszabadságról” címmel!
Nos egy dolog – náluk ez gyakori – az a bizonyos XIX. paragrafus „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket” szövege nem ad jogot a tudatos hazugsághoz, s a tudatos félrevezetésnek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.