Megint megemlítette Orbánt.

Hoppá! George Clooney ismét a magyar miniszterelnökről beszélt: "Azért éri meg szembeszállni Orbánnal, hogy a gyerekeim jobb világban élhessenek"

„Harcba keveredtem Orbán Viktorral” – említette meg a Guardiannek adott, egyébként alapvetően az új filmjéről szóló interjúban George Clooney.

Szerinte megéri felvenni a harcot az ilyen emberekkel, és zavarban lenne attól, ha nem állna ki egy olyan emberrel szemben, mint Orbán. A színész szerint ez a gyerekei miatt van így.

„Egy olyan időszakban, amikor ezek az őrültségek történnek, biztos akarok lenni abban, hogy majd azt mondhatom nekik: ezeket a dolgokat tettük, hogy szembeszálljunk ezzel a történelmi pillanattal. Nemcsak azért, hogy büszkék legyenek, hanem azért is, hogy egy jobb világban éljenek.”

Forrás: 444

Kép: Netflix

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: No akkor olvasd el még egyszer. A saját gyerekeiről beszél és általánosságban, hogy az ilyen orbán-lukasenkaféle diktátorok ne kerülhessenek hatalomra a világban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
@Shikari: No akkor olvasd el még egyszer. A saját gyerekeiről beszél és általánosságban, hogy az ilyen orbán-lukasenkaféle diktátorok ne kerülhessenek hatalomra a világban.
csak úgy....
@Shikari: hasznánád te az eszed ha lenne,ugye tibi!?:)
Aki Én
@Shikari: Nem az a baj, hogy egy qrva szót meg nem értesz, hanem az, hogy ezt nagy pofával hangosan hirdeted.
Olyan állam tagja vagy... Ez qrva vicces volt :)
Ha ott él, akkor ő a bűnös? Ne legyél már kretén tulok.
Szeretnéd ha pedofil lenne, mi, kisgyerek???
almalibre
Hááát, ha Clooney úr szerint őrültebb világ van Magyarországon, mint az USA-ban, nagyon homályosan lát...
Clavigo
@Shikari: Megjöttél Fitymafék ??? Idióta buckalakó...
magyar1
Neki nem kell izgulnia mert Biden megoldja a bevándorlást, be fogja engedni a gyerekei leendő családjait. Mi meg majd elleszünk migránsok nélkül is.
DR PRÉDlKÁTOR
Az utcánkba jár kukázni egy öreg papa... hasonlít hozzá a klúni, de a turkálós papa jobban néz ki, mint ez a "színész"...
csak úgy....
@DR PRÉDlKÁTOR: szájer is úgy kezdte,hogy elöször csak nézegette a pasikat! ha lesz valami közted és az öreg kukás között,akkor majd mesélsz?
Csizmás Kond
Ez tényleg meghibbant...amúgy az a bozont amit a pofáján hord sokat elárul a gondolkodásáról.
legott
Mindenki, aki kicsit is normális undorodik az olyan emberektől - bárhol is éljenek a világon -, mint Orbán Viktor.
nezelodo
Nagy ravasz ez a Clooney! Tuti, hogy bele akarja íratni saját nevét a magyar gránitszilárdságú alkotmányba azért kötözködik a Viktorral!
balos
@nezelodo: olvastad a nemzeth védőinek szösszeneteit?Ezek védik a nezethet,már ezer éve!Ezt a mélységet,már egy teleszkóppal sem lehet követni!
nezelodo
@balos: Naja, a végén még kiderül hogy Orbán tulajdonképpen Szt. István, csak elírták a nevét az anyakönyvben a papnál...
Yoda69
@Csizmás Kond: Az uj filmje miatt kell szakallt viselnie. Mellesleg bi a baj a szakallal? Telapo is szakallas :)

Egyre jobban kedvelem Clooneyt. Ez jo meglatas, azert kell szembeszallni O1G-vel es a hasonszoruekkel, hogy a gyerekeinknek elmondhassuk mi tettunk valamit egy jobb vilagert. Ez nagyon jo.
ómió
A "gyermekeiből", tényleg nagy "gond", ha még - mint az apjuk - aberráltak se lehetnének!
Csizmás Kond
@Yoda69: ...na és mond a gyerekeinek mi köze Magyarországhoz, vagy a gyerekeinek miért nem teremt jobb világot pl Libanonban ?
Yoda69
@Csizmás Kond: Nem érted a szöveget?
A gyerekeinek semmi köze Magyarországhoz, mint ahogy Libanonhoz se.
A gyerekeinek akar jobb világot az által, hogy az olyan diktátorok ellen, mint O1G, felemeli a hangját. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy majd ide akar költözni, általánosságban lep fel a nemzet pusztító korrupt politikusok ellen.
Capice?
Vagy kell melyebb magyarázat?
Csizmás Kond
@Yoda69: ez akár egy jó duma azoknak akik a világ ördögét Orbánban látják, de nagyonbuta felfogás úgy akarni jobb világot a gyerekeinek hogy épp az a szervezet basztatja a békét amit ő kiszolgál...ja és hallgat Putyinról, meg a koreai kisgömböcről, meg a saját országának a világhatalmi törekvéseiről...balfaszember.
gina
@Shikari: Aki itt pedofil és elmebeteg az ilyen fidesz mocskok mint te is,,, ott éltem sokáig USA .. de ilyen alja diktátor mint OV nincs a világon, el kellene söpörni a hivőivel együtt. ö nem más mint egy hitler utánzat, és e mellett egy skrizofén veszélyes örült !!!
Yoda69
@Eladott Ország: Ezen jot rohogtem :)
A Sikari fasz jo partenere lenne durbincsnak, a szopofatntomnak.
Yoda69
@Csizmás Kond: Ugy latom meg mindig szoveg ertesi problemaid vannak.
Ezt mondta:
"Szerinte megéri felvenni a harcot az ilyen emberekkel, és zavarban lenne attól, ha nem állna ki egy olyan emberrel szemben, mint Orbán."
...felvenni a harcot ilyen emberekkel... ebbe orban mellett beletartozik ertelemszeruen putyin, ordogan, az e.koreai majom es az osszes autoritter diktator ugy altalaban. O1G egyike ennek a diszes társaságnak.
Mi baj az USA vilaghatalmi torekveseivel? Az USA mar vilaghatalom, bagyon nem kell torekednie erre. Es inkabb az USA diktaljon a vilagnak, mint Kina vagy a ruszkik.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...tartozzon de akkor sem a közepén vagy a végén illik kezdeni ...és továbbra is fentarton hogy balfasz ember.
Ha neked tetszik hogy valaki világhatalom az a te bajod nekem nem tetszik és soha egyetlen rajtam uralkodó világhatalomnak sem fogok fejet hajtani.
Csizmás Kond
@Yoda69: És ha már róla beszélünk...neki ezt és az ilyeneket kéne ellenezze, mint ensz békenagyköbet és emberjogi aktivista de erre rá sem baszik...na ilyen emberek ezek.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te unalmadban vagy ennyire hüle?
Eladott Ország
@r2d2: ma, 16:03 ♦ A télapó már foglalt, Szájer Jocika hívta meg, mivel a házigazdával nem tudott partizni.
uploads.disquscdn.com/images/229ddf840e7602fc5d43ad4ba36da3d2d8c37a548842c2207a239e81e9250a88.png?w=800&h=505

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.