Már nem szingli Szegedi Fecsó, akire egy fiatal modell mellett talált rá a szerelem.

Bár Fecsó pár hónapja szakított előző kedvesével, s akkor azt nyilatkozta, hogy egyelőre élvezi az egyedülálló férfiak életét. Úgy látszik azonban, hogy az Aranypart egykori játékosának, Mandula Ádámnak a kedvese mégis elcsavarta a fejét.

Én nem ismertem Beát, szinte semmit sem tudtam róla, a közösségi oldalon kezdtem el követni. Egy idő után úgy döntöttem, a kezembe veszem a dolgok irányítását, és írok neki

– kezdte Fecsó.

Nem kellett sokáig várnom a válaszra, Bea is írta, hogy én vagyok a zsánere. Sajnos, a jelenlegi járványhelyzet miatt nem tudtam exkluzív randevúra vinni, így kétszer elmentünk sétálni, ami alatt kiderült, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Klasszikus, régimódi romantika ez

– vallotta be nevetve a vállalkozó.

A pár sok időt tölt együtt, nemrégiben jöttek össze, s maguk sem gondolták, hogy ilyen gyorsan vállalják majd a kapcsolatukat. A minap egy közös fotót is kiraktak közösségi oldalukra.

Címlapkép: Instagram/zegedifecsofficial

(blikk.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: Erről a luvnyáról nem a p...cija jut elsőre az ember eszébe, hanem a szélesszájú kisbékáról szóló mese. Ekkora szájba, ha a Fecsónak kettő lenne, azok is lötyögnének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@dr préditákor: 7:23 Neked is az tűnt fel?Az előző is műnő volt,(bóti csöcsök,műköröm,pampuskaszáj,műszempilla),és ki tudja még mi volt megcsináltatva
namihami
Megnyugodhatunk, Fecsónkat nem teszi a sírba a szerelmi bánat. A csaj pedig majd ""boldoggá"" teszi. Jól látható, hogy ehhez több alkatrésszel is bír.
namihami
@Horizont: Erről a luvnyáról nem a p...cija jut elsőre az ember eszébe, hanem a szélesszájú kisbékáról szóló mese. Ekkora szájba, ha a Fecsónak kettő lenne, azok is lötyögnének.
namihami
@Horizont: Remélem, hogy amikor majd ez a luvnya elpatkol, nem temetni fogják. Ennyi műanyag, a talajban, évszázadokig se fog lebomlani.
simmering73
Na most akkor kezdjük az elején, mert már most elvesztettem a fonalat. Kiaf@szom az a Fecsó?
simmering73
@namihami: @namihami: Ma nagyot mentél.:DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.