Megalázó helyzetbe került Aföldi Róbert Jászai Mari-díjas színész, rendező ma reggel egy pékségben.

Inzultálták, majd kizavarták Alföldi Róbertet egy pékségből

Alföldi Facebook-posztjában mesélte el a sztorit, e szerint minden azzal kezdődött, hogy 5350 forintot akart egy húszezressel kifizetni, de nem volt nála 350 forintnyi apró. Miután a pénztáros másodjára is ezt firtatta, Alföldi azt felelte, hogy "mondta már", hogy nincs aprója. 

Erre némileg pikírt hangon, kikéri magának, hogy így válaszolok. Mondom neki, de hát fél perc alatt kétszer kérdezte, hogy nincs-e apróm… és itt elvesztettük a reggelt.

Jön a már hányan fizettek 20ezressel, én mondom, nekem ehhez semmi közöm, nyitás után egy órával illene váltópénznek lenni, és nem egy kiflit vettem 200 ért. A pénztáros hölgy arcokat vág, látványosan mutogatja az üres pénztárgépet, én is már jó feszkós, felajánlja, hogy akkor kimegy és felváltja valahol, én mondom, hogy na ezt nem, hogy az egész sor ott várjon rá

- sorolja Alföldi.

Az indulatok akkor csaptak legmagasabbra, amikor a művész meghallotta, hogy a sorban egy középkörű úr morogni kezdett. Mint Alföldi fogalmaz:

Érezhetően nem kedveli tevékenységemet, erre eljutunk oda, hogy mondom, ok, akkor nem kérek semmit, indulnék, amikor a középkorú úr beszól, hogy

"Na menjél ki innen, gyorsan!”

Alföldi kikérte magának a hangnemet, a tegezést, és azt, hogy a fickó beleavatkozott a konfliktusba. A morgós vevő később is megjegyzéseket tett – állítja Alföldi Róbert. 

A pékség illetékese később felhívta, bocsánatot kért, ezzel a művész lezártnak tekinti az ügyet.

UPDATE: A Három Tarka Macska tulajdonosa kinyomozott, felhívott, elnézést kért. Köszönöm! És ezzel részemről le van...

Közzétette: Alföldi Róbert – 2020. december 18., péntek

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez mind orbán bűne!
Folyamatosan uszítja a magyarokat, a suttyók meg fogékomyak is rá.
Ugye @Pegero: ? Emlékszem, mikor itt kerestél nyilvánosan férfi partnert, te rejtőzködő köcsög.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
A vírusok meg fél órán át repkedtek...
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 18:15
Olyan nincs,csak józsi bolt van.
Aki Én
Ez mind orbán bűne!
Folyamatosan uszítja a magyarokat, a suttyók meg fogékomyak is rá.
Ugye @Pegero: ? Emlékszem, mikor itt kerestél nyilvánosan férfi partnert, te rejtőzködő köcsög.
balos
Nem kell úszítani a tehetségtelen seggeket!A savazó köcsögre mindenki emlékszik!
moareka
Függetlenül attól,hogy nagyon tisztelem és szeretem Alföldi Róbertet, engem az akaszt ki, hogy ami most vele történt, az mindennapos történet... Megaláznak ott, ahol lehet, olyan is akinek semmi köze ahhoz amiről szó la történet, mert, ha neki szar napja van, akkor legyen neked is olyan...
Ami ezt az egész társadalmat elönti, ez a gyűlölködés, mocskolódás, ami mindenütt megtalálható- itt a kommentelés közben is gyakorta,-oly mértékben elharapózott, hogy aki netán nem ilyetén nevelkedett, lassn úszik az árral...
...és most kövezzenek meg, de asszociáltam a péntek reggeli rádiós "miheztartás"-ra , ahol megint elhangzott egy olyan sorosozás, amit,-mikor a TV-ben meghallottam, azt hittem nem a 21-ik század Magyarországán vagyok , hanem egy zárt osztályon, ahol a legsúlyosabb beteg mondja, hogy ő Napóleon...és a többi lassan elhiszi, hogy valóban...
Ez a hasonlat már nem közhely...paradoxon viszont az, hogy a szeretet legnagyobb ünnepére készülünk, szóval meg a sárba tapossuk a másikat...
...
libellle
Szegény pénztaros-"hölgynek" egyébként olyan magas IQ-ja van csupán azon a reggelen felejtette a fürdöszobájában a bugris.
szaboria1
@moareka: Igen jól látod a mai helyzetet és sajnos ebbe az Orbán vezette kormány is rátesz egy lapáttal.
terlasz
Bizony, ha előrelátó valaki, akkor nem reggel akarja felváltatni a húszezresét, mert nembiztos, hogy lazán összejön. Nem árt, ha van kéznél egy kártya is.
nemkati
@moareka: @szaboria1: Egy kormány rengeteget tehetne az ilyen gyűlölködés ellen ha maga olyan példával járna elől, ami nem tolerálja ezt a viselkedést. A mi kormányunk viszont direkt erősíti az emberek közötti szembenállást.
Hogy Szájert miért tűrték meg maguk között, sőt, még most is az egekig magasztalják, az érthetetlen, de már nem segít.
NKF
Tele van a tököm az összes buzival?
István54
Ha "magaslóról" beszélünk valakivel, ez Alföldiben nagyonis benne van, akkor ne csodálkozzunk a negatív reakciókon! Azt már meg se említem, hogy a másik felet, feleket se hallgattuk meg.
István54
@szaboria1: Nevetséges következtetés, erősen fóbás.
ómió
És nincs ott már egy csepp "efftársi szolidaritás" se?
Málna
@István54: Nem is nagyon kell meghallgatni a másik felet, Alföldi saját beszámolójából is egyértelműen kiderül, hogy bizony magas lóról beszélt a pénztáros hölggyel. Remélem, ő is elnézést kért.
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 21:55
Ez józsi féle ratyi szinvonal volt.Talán a társa vagy?
NKF
Mit akar még ez a buznyák?A tükörtojást simán meg lehet sütni a homlokán.
csak úgy....
így korcsosul el egy büszke törökverö nemzet, mikor buzi verök és cikizök lesznek! :)
Rockxy
a pékség belekerül a történelemkönyvekbe
qkhh
Csak annyit kellet volna mondania a büdös pökhendi bunkónak hogy, semmi baj drága(micike,jucika stb)
majd holnap reggel beugrok a visszajáróért, vagy a másik verzió reggel beugrom a tartozással .
De mit várunk egy undorító álattól ???
evacica
@Pegero: Mi van együtt őrizted a disznót Alföldivel?! Milyen alapon tegezed?! A kis úja többet ér nálad!
Nessy
@qkhh: Ez az online kassza esetében nem megoldható! Én is jártam már hasonló képen, csak szerencsére volt ismerős a sorban, aki kisegített a 160 forinttal! Mert ha én megyek el apróért, akkor is áll a sor, míg vissza nem érek, vagy törli a vásárlást a boltvezető, vagy aki jogosult rá. A "középkorú úr" meg vagy nem tud otthon kivel civódni, vagy kissé morcosan, bal lábbal kelt, és végre talált valakit, akivel lehetett gorombáskodni. Ilyen mindig akad. Legjobb, ha az ember hagyja morogni, és nem válaszol neki. Úgy mellékesen én is utálom, ha olyan tegez le, akivel nem őriztem libát!
verőce21
Okos ember a más hibájából, a hülye a sajátjából, a marha a sajátjából sem tanul!

Nem a nyomaték kedvéért, de a pékség(ek) egyébként is, egy kritikus pont a vásárlások sorában. A legtöbbjében egyáltalán nem lehet bankkártyával fizetni, visszakapni pedig ki akar egy csomó fertőzött aprópénzt.
Legjobb, ha egy zseb aprópénzzel megy oda a vásárló. Én pl. általában reggel öt után megyek közvetlenül, ha szükséges, akkor még van mindenféle választék, és nincs összeköhögve, lihegve az egész üzlet.
Természetesen egy zseb aprópénzzel, vagy úgy fizetek a legközelebbi papírpénzzel, hogy nem kérek vissza sohasem belőle.
Nekem örülnek is a kenyérboltos kislányok, nem is morcosak velem sohasem. (Az egyik, a vöröshajú, különösen is kedves) Ha esetleg szükségem van pénzváltásra, mondjuk egy húszezrest ketté akarok váltani, vásárlástól függetlenül is megteszik. De sohasem kényszerítem őket olyan szituba, hogy a vásárlás miatt váltsanak fel pénzt nekem.

Emberség, emberismeret. Ennyit a művész úr is megszívlelhetne.
csak úgy....
@durbincs: @Pegero: @verőce21: athos, porthos és aramis a három meleg testör egymás ölében! nem vigyáztatok a szájer józsi jó hírére,ti kutyaütök..., most meg jár a szájerotok.
Gyurka80
Ez a köcsög csak hisztizik.Aki ott volt ezt írta:"Alföldi Róbert művész úr szégyelheti magát , gondolom ezt senki nem fogja olvasni de épp bennt voltam a boltban amikor ez az bizonyos “úriember “ szószerint ordibálni kezdett a bolt közepén szerencsétlen eladóval , csupán mert nem tudtak vissza adni neki, habár hozzátenném, hogy felajánlották neki, hogy kiszaladnak felváltani. Akik azt mondják “ miaz h nincs válto” , megnézném, hogy oldanák meg a váltót karácsonyi forgalomnál egy pékségben. Sok szerencsét hozzá. Mindezek után pedig , amikor egy kb. nála 20 évvel idősebb bácsi az eladók védelmére kelt , úgy le ordította szegényt, hogy én szégyeltem el magam helyette. Bevallom régen szimpatikus volt számomra a művész úr de ezek után ahogy viselkedett és hogy a hírnevét kihasználva gyakorlatilag lejárat egy nagyon is jó üzletet csak mert nem tudtak neki épp vissza adni. Szánalmas. Csináltasson bankkártyát és kezeltesse a düh kitöréseit. A helyet pedig továbra is csak ajánlani tudom, minden reggel odajárok és sosem csalodtam. Mondjuk nem 20ezressel szoktam fizetni pár kenyérért."
Nessy
@Horizont: Sajnos az emberek jó része frusztrált, ideges. Néha olyan beszólások hangzanak el, hogy csak bámul az ember. Már kezdem megtanulni, hogy még jó indulatból, segíteni akarásból sem szólok senkinek semmiért. Nagyon ritka szó manapság a "köszönöm", meg is néznek érte, mint egy muzeális darabot.
verőce21
@Horizont: Te bedőltél ennek a hülyének a magyarázkodásáért?
Mit vásárol egy ember több, mint ötezerért egy pékségben? Hazugság az egész. A jobbérzésű emberek el is küldték melegebb éghajlatra...!
csak úgy....
@verőce21: te éhenkórász,mikor voltál utoljára rendes pékségbe?
ha 1kg kovászos kenyér 800 ft,akkor 10 kg 8000 ft és a kenyér még a leg olcsóbb termék! te hazudozós tescok gyöngye..
RonaGyuri
a helyi fityesz-különítmény, ha buzizni akar, inkább az eresz-csősz NER-társukkal foglalkozzon!! =))
verőce21
@csak úgy...: Én 530 Ft-ért veszek egy félkiló kovászos cipót.
Úgyhogy ne erőlködj a hazudós itt te vagy, már megbeszéltük...!
verőce21
@Horizont: Nem lehet pékségben elkölteni normális vásárlással több, mint ötezer forintot.
Béjbi, te a fiatal vöröshajú miatt duzzogsz...! :)
csak úgy....
@verőce21: "Én 530 Ft-ért veszek egy félkiló kovászos cipót" :)
büszke vagyok rád tallini tutajos! te egy tehetös izéka..
verőce21
@csak úgy...: Te pedig majdnem egy tehetséges bohóc vagy..., majdnem... de @csak húgy...: maradtál... :)
Nessy
@verőce21: Megnézted, hogy egy jobb pékségben mennyibe kerül egy félkilós diós beigli???A mákos sem sokkal olcsóbb! Ne kezd ragozni,tudom, mert kénytelen vagyok venni, miután a törött ujjam miatt nem tudok sütni sem linzert, sem beiglit.
csak úgy....
@verőce21: @durbincs: a kettö szóra sem érdemes! :) az egyik hazudós a másik meg hülye..
verőce21
@durbincs: Azt mondod, a @csak húgy...: buzi is, nemcsak idétlen hülye?
csak úgy....
@verőce21: Foglalkozás: utazó, helytörténész
Életkor: Nincs megadva
Lakóhely: Verőce
Személyes honlap vagy blog: -
Kedvenc idézet, mottó: À coeur vaillant rien d’impossible! - /Antoine De Saint-Exupéry/
Szeretem: Laza tartás, nincsen más megoldás
Nem szeretem: Azt a legkülönösebb fajtát, amelyik jajong és siratja, amit a mindennapos beszédébe kevert...
Kedvenc témáim: Ha valami nyájas, derűs, titokzatos, nyugtalanító...:)
mint pld. a szájer józsi!
verőce21
@csak úgy...: Megszoktuk tőled, te szerencsétlen, hogy mindig a mások adataiban turkálsz, és merítesz "mondanivalót".
Nem csodálkozhatsz, hogy egész életedben nem volt egy barátod, vagy bizalmas ismerősöd.
A saját családod is utál...
csak úgy....
@verőce21: ezek mitöl lennének adatok te tökfilkó?
csak nem turkáltál az adataim között ,hogy ennyire ismerni vélsz? :)
verőce21
@Nessy: Kedves Nessy! Még bejglivel együtt sem lehet 5000.- Ft felett vásárolni egy pékségben...!

Egyébként tudom, hogy mennyibe kerülnek a termékek, milyenek az árak a pékségekben.
Nem járok ugyan naponta, de ha veszek egy félkiló kovászos cipót, és egy félkilós csomagolt, "teljes kiőrlésű rozsos" szeletelt kenyeret, mert a feleségem azt szereti, az együtt valamivel több, mint 900 Ft... Általában odaadok egy ezrest és nem kérek vissza.

Megjegyzem, a kenyereket sem magamnak veszem - mert én nem eszem egy falat kenyeret sem -, a cipót a kislányoknak..., sőt másnaponta reggel hatra abból is elviszek két szeletet a nagybátyámnak, aki amúgy sem tud eljárni bevásárolni. A többit bejárónő intézi neki...
(De nem akarom részletezni tovább, mert van itt a blogon, aki "ihletet merít" az ilyen személyes stb.)
verőce21
@csak úgy...: (21:48) Annyira ostoba vagy, hogy magadat buktatod le..., Tökfilkó! :)
csak úgy....
@verőce21: te még bejgliból is tökfilkó! :)
verőce21
@csak úgy...: (21:58) Küzdesz, mint disznó a jégen...?
csak úgy....
@verőce21: ez küzdelem? ez szórakozás! te agyalapi írígy mirigy.. :)
verőce21
@csak úgy...: Szórakoztató vagy...! nem tudsz veszíteni mi...?
csak úgy....
@verőce21: @verőce21: veled is csak eggyel többen vagyunk.. "...az együtt valamivel több, mint 900 Ft."
"Általában odaadok egy ezrest és nem kérek vissza." :) te egy igazi gentlemanus!
csak úgy....
@verőce21: tudok de csak normális emberekkel szemben!
te meg lassacskán shikari kategória..
verőce21
@csak úgy...: Te már évek óta @csak a húgy...: kategória...!
csak úgy....
@verőce21: kezdesz gyerekes lenni.. :( és nagyon unalmas.
bocs de most magadra hagylak!
verőce21
@csak úgy...: Találkoztam nemrég az onkológus ismerősöddel... nagyon cukros... Te is az vagy...?
csak úgy....
@verőce21: te kis érdeklödö édesszájú.. :)
verőce21
@csak úgy...: Elzavarták a picsába a kórház környékéről is, azt nem is mondtam...!
Nessy
@verőce21: Akkor írom! 3 féle kisebb beigli 3000 Ft. Két adag habcsók 900 Ft. Linzer 600 Ft.
És miután csak előre rendeltem, hogy vigyek "madár látta sütit" két szelet cukormentes csoki kocka 600 Ft. Ez a pékség cukrász részlege.
Namely
"Megalázó helyzetbe került Aföldi Róbert Jászai Mari-díjas színész, rendező ma reggel egy pékségben."
Végigolvasva, azért ne nevezzünk már egy helyzetet megalázónak, ha annyi történik, hogy a személyzet húzza a száját és egy paraszt letegezve beszól. Hányan éltük már ezt át? :D Legközelebb mi lesz? Sírva fakad, mert a piros lámpánál azt mondták neki, hogy "akurvaanyád"?
Akkor ezt miért nevezik "megalázónak"?
Mert Roberta a főszereplője.
Elég kevesen olvashattunk pl ilyen cikkeket:
"Megalázó helyzetbe került Kovács Józsi szombathelyi buszsofőr ma reggel egy pékségben."

Ennyire uborkaszezon van?

Vagy ha valaki csepűrágó, pluszban még buzi is, azt csak hajbókolva szabad kiszolgálni?

Amúgy Roberta ha jól tudom, tanult konfliktuskezelést az oskolában. Talán nem ártana megint venni 1-2 leckét.

UI: na pont ezért utálom az összes öntelt, semmihaszna, rátarti csepűrágót. Ezeknek adják az állami kitüntetéseket, miközben a világot előre mozdító tudósok, mérnökök nincsenek eléggé megbecsülve.
Namely
@RonaGyuri: ő szerepel a cikkben? Nem. Akkor meg?
silber13
@Shikari: Ami a reggeli pénz címletet illeti, igazad van
silber13
@Shikari: Na igen! -Feltartotta a sort, mert a pénzáros nem tudott visszaadni, ergo a pénztáros miatt állt a sor.
silber13
@durbincs: tegnap 17:-re:Halfaroknk "qurvára nehéznek vanni a mátyár jazik!:-))))))))"
silber13
@Shikari: Van olyan eset, hogy tényleg nincs polgárnak aprója, mellesleg 5350 Ft- már nem kimondottan apró. Alföldi meg nem halt volna bele, ha kimegy a bolból és felváltatja a pénzét.
silber13
@Shikari: Nem egformán élik át az emberek, ha valaki alpári módon beszól nekik.a közbepofázó, meg várja eg szépen,amgí sorra kerül. Neki aztán semmi köze nem volt, hog Robi milen címletű pénzt vesz elő.
silber13
@Shikari: Azt hiszem az volt a helyes,hogy máshol háborogtál, nem "tetthelyen."
nezelodo
@durbincs: Látod milyen megtiszteltetés a csatornás alkotmányos Józsinak, hogy összetévesztették a NER síkhülyéi az Alföldivel
nezelodo
Na így korán reggel látom, működik a NER automata internet. És még csak nem is szégyellik a módszereiket, alighanem igen nagy lehet a baj.
Peller Anikó
@sgl: Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.
kissé felnőttem
@durbincs: olyan irodalmiasan otthon anyáddal ha nem kever le két böszme nagy pofont hogy a másik nyolcat meg a fal adja bérköcsögök legköcsögegje büzlesz és te jössz másokat mocskolni várd a végét ki nevet a végén fejetlenke lenke
Rockxy
megint kizavarták?
hátezmán sok.
egyébként a futár házhoz viszi a kiflit.
solidedge
A hír 2020 decemberi. Egyébként meg Mohácsnál kikaptunk a töröktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.