A 21 éves Melinda egy tragikus vonatbalesetben elveszítette mind a két lábát. A lánynak állítólag megígérte a rapper, hogy segít – ez volt az év elején, Melinda pedig azóta is csak vár a Ripost értesülése szerint.

Melinda 5 éve voltaképpen rabja a lakásának, de néhány eszközzel képes lenne elhagyni a lakását, azonban erre nincs elég pénze. Curtis ezért is ajánlotta fel korábban, hogy segít.

Az emberek jóvoltából lett egy protézisem, 10 ezer euróba került, de az évek alatt elhasználódott és töri a lábam, komoly fájdalmaim vannak

– mondta Melinda, majd hozzátette: nagyon rég járt boltban vagy akár a postán, csak az otthonában tud közlekedni. A férjével mindent megtesznek azért, hogy valamelyest boldogulni tudjanak, de a több százezres eszközöket nem tudják megvenni.

Ebben segített volna Curtis: a lány szerint februárban jelezte is, hogy nem felejtette őt el, ám Melinda most mégis így érzi.

Tudom, a koronavírus és a magánéleti változások miatt nem én voltam az első, de nagyon úgy érzem, Curtis elfeledkezett rólam. Az biztos, hogy nem keres

– nyilatkozott a Ripostnak.

Forrás: Ripost

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
---Igérni a koldus is tud!
---Türelem rózsát terem!
---Ami könnyen jön, könnyen megy! és hasonlók
Kellett egy szépen hangzó igéret valahol, valamilyen médiumban, amiről már akkor tudta, hogy csak a ""curtisfanoknak"" fog zengeni a lelkében. Csinált magának (és csak magának) egy jópontot. Amit a riport elhangzása utáni pillanatban már törölt is a memóriája.
kissé felnőttem
akkor keressünk mi megoldást 10,000 nem vág padlóra akkor??( egy 74 éves )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.