Instagramon pózolt.

Óriási szexizéssel ünnepelte a karácsonyt Opitz Barbi

Opitz Barbi szexi pózban várta az idei karácsonyt, az énekesnő rajongóival is megosztotta ünnepi képét. Barbi szűk, fekete csipkeruhája nem sokat takar, mellei csaknem kiesnek az estélyiből.

Forrás: Blikk

Kép: Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Szeparepa2: Jót röhögne a szánalmas erőlködéseden:-)))
adrenalink
@Szeparepa2: Járókeret nélkül ki tudsz menni a budira te frusztrált vénember? :-((
namihami
@Szeparepa2: @adrenalink: Jót derültem rajtatok és eszembe jutott a régi mondás: ""Kizárólag a hülye ember dicsekszik a f@szával!""
namihami
@Szeparepa2: ""@namihami: Igen az tényleg vicces, csak egy baj van, hogy itt nem ez történt drágám... XD""
Hogy vicces-e, azt nem tudom, de azért egy gondom mégis lenne. Nem tudom, hogy csak írod-e a kommentjeidet, de azt, amit én leírtam (már többször és több helyen) azt biztos nem. Ugyanis a kommented, bár nem sértő, de azért annyit kérnék tőled, hogy (mivel a kommentjeid szerint a lányokat ill. nőneműeket szereted) ha lehet, akkor engem se drágámozz, mert 65 évesen már ugyan nem a régi intenzitással, de születésem óta hímneműként élem az életem. Magyarul: pasi lennék. Ezokból a ""drágám"" hadd ne lehesseen aktuális.
Kösz...
namihami
@Szeparepa2: Ez is vélemény, amit (talán csak a büdöshal ""írásai"" kivételével--azokat még olvasni se szoktam) tiszteletben kell és illik tartani.
Harag pedig nem volt/van/lesz, mert miért lenne.
namihami
Sajnos, de ebben nem akarok és szándékozom neked SE és másoknak se segíteni. Erről már (többek között) Horizonttal is értekeztem. Neki írtam azt is, hogy ""Ha kutyasz@rt látsz, belelépsz vagy kikerülöd? stb.""
Nem magamat akarom fényezni, hanem azt a kategóriát nem szeretném értelmes vitába bevonni. Azt hiszem, hogy ha nem vennénk figyelembe, akkor ő se akarna/tudna belekötni másokba. Az ""50IQ-s, bányás és egyéb ""szellemességei a Pesti Tv, mindenfos.hu és társaihoz való és nem kellene lovat adni alá azzal, hogy emberszámba vesszük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.