Közös biztonságunk érdekében a Blikk összeszedte a legfontosabb tudnivalókat a biztonságos pezsgőbontásról. Biztos, ami biztos, fussa át Ön is a teendőket.

Hogyan is kell biztonságosan pezsgőt bontani?

Fotó: Pixabay

Először is feltétlenül tegyük az italt a hűtőszekrénybe néhány órára! Ha már hideg (ideális esetben 5-7 fokos) az ital, a palackot 45 fokban megdöntjük. Először lelazítjuk a drótkosarat. Közben hüvelykujjunkkal lefogjuk a dugót, majd óvatos mozgatással vagy az üveg finom tekerésével eltávolítjuk. A baleseteket segít elkerülni az is, ha konyharuhát használunk a bontáshoz.

Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hogyan kell biztonságosan pezsgőt nyitni? engem nem érint, elég, ha a komornyik tudja..eddig tudta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.