A színész egy kollázst készített a neki szánt hozzászólásokból, üzenetekből – szúrta ki a 24.hu.

A Dumanszínház YouTube-csatornájára 2021 első napjaiban felkerült egy újévi köszöntő, melyet Lengyel Tamás Jászai Mari-díjas magyar színész adott elő, elég kritikus stílusban.

Kedves hihetetlen teherbírású, egész Kambodzsát lefertőző, de a jachton is dolgozó Szijjártó Péter úr, kedves elvált, de férfi szemmel is gusztusos, mindannyiunk megtakarítását kezelő Mészáros és Mészáros úr

– többek között, ezzel a felütéssel kezdte köszöntőjét Lengyel, aki úgy folytatta később:

Kutyásként, köszönöm, hogy a város új szegleteit fedezhetem fel sötétben, bár napi négyszer kell etetnem, hogy este 8 után is szarjon. De ezt köszönöm a kutya nevében is. Köszönöm, hogy ebben az országban élhetek! Engem sokszor küldtek már el durva helyekre, de most úgy érzem, el se kell mennem.

A videó után Lengyel Tamás az Instagram-oldalán tette közzé, hogy milyen kéretlen üzeneteket kapott az utóbbi napokban: egyesek „liberálnácinak” titulálták, mások „kretén bohócnak”, de volt, aki kilövési engedélyt adott volna rá a videó után.

Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakultúráról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon. Mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély 

– írta a színész posztja mellé.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Fideszes majmoktól nem lehet mit várni!!! Aki nem érti a viccet nem érdemes viccelni vele!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Fideszes majmoktól nem lehet mit várni!!! Aki nem érti a viccet nem érdemes viccelni vele!!!
justhpeter
Igazi magyaros világrekord, a NER népe tíz év alatt annyira leépült, hogy már csak az a dolog foglalkoztatja, visszamásszon-e arra a fára, ahonnan lemászott.
Nessy
@Jozefina: Akinek van humor érzéke mindent tud, akinek nincs, mindenre képes.
A kommentek megmutatják, hogy képesek sokan olyan stílusban írni, amit még egy útszéli lebujban sem tűrnének hajnal felé, tajt sikeren.
Pálinkás Pál
amire ez a fideszes gyengeelméjű csőcselék így reagál...az csak jó dolog lehet
Giovanni Alba
@Jozefina: Akinek van humora, mindent tud, akinek nincs,mindenre képes.
Málna
Nem tudtam végignézni, annyira gyenge. Azért neki is lehetne annyi esze - felkapott színészként - hogy ilyen gagyihoz nem adja a nevét.
nezelodo
A politikai ellenfél gyalázása alpári módon, az csak a NER társak előjoga. A félistenüket más még a humorban sem emlegetheti, hovatovább felségsértés lesz. Gondoljunk csak a B. Zsóti és elvbarátai Kazinczy Díjat érő keresztényi megszólalásaira.
luiz
a fidesz 22-es golyófogóit olvashatjuk
Nyírfa
A hölgy mellette szenzációs! Ismerős, de nem tudom, ki ő. Barátom a Google? :)
kissé felnőttem
a véleményekről : önmagukról állitották ki a bizonyitványukat , majd eljön az idő lesz kárpotlási jegy is ja ugye a kritikára máris a mocskolódás ? orbán növendékek 2022 hamarabb itt lesz .
Nessy
A stílus maga az ember! Még így, ebben a formában is minősíti az íróját!
ómió
A "fájni fog kultuszt" hiányolta talán?! Efftársilag már 10 éve siratják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.