Letette a piát Ambrus Attila és újra edzeni kezdett, mert már nincs kondiban.

A Blikk cikke szerint a tavaly a TV2-n futó Farm VIP-ben szereplő Ambrus Attila a műsorban ébredt rá, hogy megromlott a kondija, ezért úgy határozott, hogy újra edzésbe áll – és a védjegyének számító whiskey-t is letette.

"Rá kellett jönnöm, hogy a kondim már egyáltalán nem olyan jó" – nagy döntést hozott a Viszkis

Fotó, címlapkép: YouTube/TV2

(Ambrus Viszkis néven híresült el, miután 1993 és 1999 között 30 pénzintézetet rabolt ki, majd  rács mögé került, ahonnan 13 év után szabadult. A börtönben kitanulta a keramikus szakmát, azóta ebből él.)

Rá kellett jönnöm, hogy a kondim már egyáltalán nem olyan jó, mint gondoltam. Ez egy kicsit elszomorított, úgyhogy eldöntöttem, ez így nem mehet tovább.

Az utóbbi időben komoly nyomás volt rajtam, iszogattam is, aminek véget kellett vetni. A pálinkát sose bírta a májam, hamar megárt, ezért nem is főztem, pedig a sok gyümölcsömből megtehettem volna, de én inkább maradtam a viszkinél. A bourbont és a japán párlatokat szerettem, de ennek vége, a piát nyugdíjaztam, már nem viszkizik a Viszkis

- mondta el a lapnak Ambrus Attila, aki azt is elárulta, hogy egy sajátos "terheléses tréninget" is kitalált ahhoz, hogy újra jó kondiban legyen.

Anna lányom már 14 kiló, így vele a hátamon szoktam túrázni a Börzsönyben, emellett a börtönben hosszú évekig csinált, saját testsúlyos légiós edzést is újrakezdtem

– mesélte el Ambrus Attila a Blikknek.

Szerencsére a járvány ellenére van munkája, a nap jelentős részét a műhelyben tölti a megrendelések miatt, és januárban a dunaharaszti termelői piacon is kint lesz szombatonkánt. Tavasztól pedig a gyümölcsösében is újraindul a munka.

Ambrus Attila arra is kitért a Blikknek, hogy mi motiválja leginkább az életmódváltásban:

Az életem értelme a családom, a legnagyobb ajándék pedig a kislányunk. Neki akarok erkölcsileg és anyagilag mindent megadni, amihez még sokáig jó kondiban kell lennem!

Azt is elmondta, hogy bár élete legszebb pillanata a kislánya megszületése volt, nem terveznek újabb babát.

Már kevesebb van előttem, mint mögöttem... Anna is nehezen, lombikprogramban született, de az volt életem legboldogabb pillanata. (...)  Örülünk, hogy egészséges, de nem tervezünk már új babát. Ő az életem értelme, miatta termelem a biozöldséget, -gyümölcsöt, miatta tanultunk meg befőzni és kenyeret sütni!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
Nagyon helyes ! A börzsönyben nincsen bank ! Most akartak felszerelni 1 bankautomatát a hegytetőre de igy meggondolták :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.