Schobert Norbert ezt Facebook-videójában mondta a repülőről bejelentkezve, miközben a Maldív-szigetekről indult haza. Mindezzel az őt bíráló kommentelőknek is visszaszólt.

A bejelentkezés előzménye, hogy Schobert Norbert egy korábbi bejegyzése, amelyben arról írt, hogy a nők nagy része egész életében azért küzd, hogy a súlya ne menjen 70 kiló fölé, erős indulatokat kavart a közösségi médiában. Sokan úgy értették, hogy megint nekiment a súlyfelesleggel rendelkező nőknek, ám szerinte erről szó sincs.

Hiányzott már nekem az otthon, hiányzott a munkám, hiányzott a kollégák, hiányzott az alkotás, hiányzott az, hogy nagyon sok emberrel találkozzak és segítsek nekik lefogyni, hiányoztak a kommentelők is, röhögni fogtok, még nemcsak azok hiányoztak, akik jókat írnak be, hanem azok is hiányoztak, akik azt írták, hogy »anyád, hülye vagy, nem értesz hozzá«.

- mondta Norbi a videóban.

Hozzátette:

Nagyon érdekes volt azt látni, hogy az emberek egyre kevesebb könyvet olvasnak, a szövegértelmezés az nagyon kevés embernek megy jól.

Ugye tudjátok, hogy tegnapelőtt arról írtam, hogy az ment az interneten, hogy hetven kiló alatt nem jó nő senki, és itt egy dolgot tettem egyszerre: kiálltam azokért a nőkért akik hetven kiló alatt vannak és ugye azt írták, hogy a kutyáknak valók, és kiálltam azokért a nőkért is, akik hetven kiló fölött vannak, mert róluk meg azt írtam, hogy őket nem lehet húsnak degradálni. Na most ebből mi jött le egy pár embernek, (...) az jött le, hogy »mi bajod van a kövér nőkkel?« Gyerekek, nem is írtam róla posztot. Tehát az a durva az egészben, hogy lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni, és ez így nagyon nem jó, mert emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem is értik, hogy a másik miről beszél” – mondta Schobert, aki ezek után közölte

Nekem Hiányzott Magyarország, a világ egyik pontján sem küldenek el ennyien a jó kurva anyámba, mint itthon. Ez is hiányzik.

Szerinte azért támadják őt, mert „nekünk, magyaroknak mindig kell valami ellenségkép”.

Forrás: 444. HVG

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Bizony így van. Élő példának, sőt etolnnak ehhez máris itt vagy te abnorbika... XD
(amúgy nem csak könyv olvasással lehet ám ezt csinálni, pl a neten is lehet olvasni cikkeket, blogokat, akár könyvet is)
NKF
Kurvára unom Norbikát meg lófogú kedvesét.
silber13
Miféle és hány könyvet olvastál az utóbbi húsz évben te elmebeteg rendőrnek sem jó nulla?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. January 20., 06:30
Szerdán beköszönt a felmelegedés
Szórakozás - 2021. January 19., 21:17
Miley Cyrus mostantól csak nőkkel randizik