Öt hónap alatt tizenkét kiló felesleg szaladt fel Dér Henire. A várandós énekesnő mindent megtesz azért, hogy fitt kismama legyen, és a szülés után is szeretné mihamarabb visszanyerni tökéletes idomait írta meg a Bors.

Öt hónapos terhesen sem áll le az edzéssel Dér Heni. Az énekesnő szerint ami neki jó, az a babának is, ezért esze ágában sincs eltunyulni és a kanapén ülve csipszet falni. 

Konzultáltam az orvosommal, aki azt mondta, hogy egészen nyugodtan sportolhatok várandósan is. Semmi baja nem lesz a babának egy kis mozgástól, sőt.Ami az anyukának jó, az a babának is, ezért terhesen is napi szinten edzek, mi több, az étkezésemre is odafigyelek

– mondta a Vasárnapi Borsnak a csinos kismama, aki szerint ha valaki korábban is sportos életet élt, akkor vétek lenne azzal felhagyni.

Ha egyébként életünkben nem sportoltunk, akkor ne terhesen kezdjük el kipattintani magunkat, de ugyanez igaz fordítva is. A magzatnak azzal teszünk a legrosszabbat, ha hirtelen megváltoztatjuk az addig jól bevált életmódunkat és betegségként fogjuk fel a terhességet

– taglalta Heni, aki most már a táplálkozására is nagyon odafigyel, az első három hónapban ugyanis éjjel-nappal falási rohamok gyötörték. Édesanyja összesen hét kilót hízott az egész terhessége alatt. Ő tizenkettőnél tart, és még négy hónap van hátra.

Hozzátette azt is, hogy Bendegúz születése után viszont egészen biztos, mindent megtesz majd azért, hogy visszanyerje a régi formáját.

Forrás:Bors
Kép:Instagram

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.