"Borzasztó üzenete van, összeszorul most is a torkom, ha erre gondolok. Ennek egy otromba támadás üzenete van. " "Teljesen fel vagyok háborodva, (..) nem lehet szabadon gyalázni bennünket! " - mondta Vejkey Imre a HírTV kedd esti műsorában, miután elbukta a Népszava ellen indított személyiségi jogi perét. A KDNP-s politikus a keresztény közösség megsértése miatt adott be keresetet még áprilisban, mert a lapban megjelent egy Müller Cecíliát és Jézust ábrázoló karikatúra. Szerinte az ítéletnek borzasztó üzenete van.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"összeszorul most is a torkom"

Kezdetnek jó, csak így tovább, szorítani jó erősen!...
RonaGyuri
Keresztényüldözés matyar módra

újabb leleplező akció ártunk és qurmányunk sötét ócska dumája kapcsán

Ártunk és qurmányunk miközben a világ által keresztényinek nevezett dolgoktól mereven elhatárolódik, sőt ocsmány módon gyalázza Őszentségét a regnáló Pápát, az üldözött keresztények védelmezőjeként tetszeleg.
Ezt igazolandó nem csak egy olyan örmény származású, aki mikor ártunk és qurmányunk egy nemzet és hittársát barbár módon legyilkoló szenté avatásban (bűn)segédkezett, nem érezte úgy, hogy szólnia kell, pártkatona vezérletévek egész hivatalt tart fenn, de folyamatosan nyomatja a keresztényüldözés egyre durvább adtait.
Arról persze nem igazán lehet tudni, hogy miben is állna ez az üldözés.
Azonban most eklatáns példát kaptunk magától Vejkey Imrétől, a KDNP-s politikustól, aki a HírTV kedd esti műsorában sírta el bánatát, miután elbukta a Népszava ellen indított személyiségi jogi perét.
Meglátás szerint a bírónő a „keresztény közösségi jogok” durva megsértésre vetemedett! =))
lemming
Sok, nem feltétlenül hívő, de gondolkodó és jóérzésű ember szerint meg az a keresztények elleni támadás, amit az Orbán-kormány művel Vejkey Imre NkNdNnp-s (NEM keresztény, NEM demokrata, NEM néppárt) politikus támogatásával Iványi Gábor és keresztény egyháza ellen!
Jozefina
Ki az a vejkey??? Eddig hol bújkált??? Azt érdemelte, amit kapott!!! Ha keresztényi normák szerint dolgozna pártjával egyyütt, akkor nem egy elmeháborodottat támogatna, hanem Mo érdekében cselekedne!!!
laszlobihari
a magyar Charlie Hedbo-t mikor rendezik meg az önérzetükben sértett keresztények? a hüppögésük kezd hasonlítani a muzulmán szélsőségesek kommunikációjára!
lemming
Ja, és persze hozta a szokásos fideszkdnpés formát:

"Mikor Földi-Kovács Andrea rákérdezett a KNDP Facebook-oldalán olvasható beszámolóra, hogy a bírónő valóban azt mondta-e, hogy "nem jogsértő, hanem kifejezetten jópofa" a rajz, Vejkey az eldöntendő kérdésre az igen-nem helyett, azt találta mondani, hogy

"én úgy gondolom, hogy azt mondta."

Nehazuggy!

Egyik variáció szerint a tízparancsolat 9. pontja: "Ne tégy hamis tanúságot."
A katolikus egyház szerint a 8. pont és így hangzik: "Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"
Nessy
Státusz keresztényeinket az nem zavarja, hogy a Tízparancsolatból már háromnak a be nem tartását törvényesítette a fenemód keresztény kormányunk! Náluk a "kereszténység" kimerül az egyházak anyagi támogatásában, és nagy ünnepeken az első sorban ülve tv kamerák kereszttüzében ájtatos képet vágjanak! Amikor a muszlim azeriek, irtják a keresztény örményeket, az nem éri el az inger küszöbüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.