Reggel hat óra körül rendőrök jelentek meg Galambos Lajos mocsai otthonánál, házkutatási parancsuk is volt – tudta meg a Blikk.

Rendőrök jelentek meg Lagzi Lajcsi házánál

A lap szerint Lajcsit ezúttal nagy összegű áfacsalással gyanúsítják.

A rendőröket a zenész felesége fogadta, Lajcsi ugyanis külföldre utazott megünnepelni 60. születésnapját. Egyelőre a barátai sem tudják, hová utazott, de annyi biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják.

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
elvitték a trombitát meg a régi verdákat valaki tán szemet vetett rá
teuton57
Meg mindig erölködnek, több eve. Semmit nem talalhatnak ennyi ev utan, ha csak nem a hatosag helyez el ott "bizonyitekot". Valojaban csak a zaklatas, a megfelemlites lehet a celjuk, hajnali 6kor, sötetben. Volt ez mar mas rendszerben is igy, de "ezek mindig ugyanazok"!
Lepényleső
Ha igaz,ha nem,de faragják piszkosul,álnokul?
bence
Nem tudom kinek van ennyire útjában szegény, de amit művelnek vele évek óta az már undorító ! Az eltelt tíz év alatt százezer milliárdok tűntek el , koldusokból egyik napról a másikra mágnások lettek , de egyik esetben sem találták meg a bűnösöket ! Sőt , még vizsgálat sem indult többségük ellen ! Nem tudom ki akar neki ekkora rosszat , hogy az összes tolvaj bűnét rajta akarja leverni ?! Amit művelnek vele , az az igazságszolgáltatás kicsúfolása !
terlasz
Most éppen a feleségét gyanúsítják... Nagyon kell a vagyonuk valakinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.