Szeptemberben indítja el legújabb tévécsatornáját a Mészárosné Kelemen Beatrixhoz tartozó és Hajdú Péter vezette Media Vivantis Zrt. – írja a Media1.

Új tévécsatornát indít Hajdú Péter és Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége
Fotó: Youtube

Az Origón jelent meg egy cikkb, mely idézi a honlapnak nyilatkozó Hajdú Pétert, a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatóját.

Napi zászlóshajónk lesz a reggeli műsor, az Ébredj velünk!, ez élő, háromórás műsor minden hétköznap, reggel 7-től fél 10-ig vidám, szórakoztató hangulatban, négy műsorvezetővel. A rutinos Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Hajdu Steve kérdezi majd a vendégeket. Fél 10-től 10-ig Joshi Bharat beszélget egy vendéggel, ennek a blokknak a címe Ébredj velünk extra.nItt nagyobb lélegzetvételű interjúk lesznek, gyakran komoly témákról, azaz nem 6-7 perces blokkot kap a vendég, mint a legtöbb reggeli műsorban. Egyfajta portré lesz. Az Ébredj velünk! első vendégeinek listája mostanában áll össze, annyit mondhatok, hogy nagy nevek lesznek"

– mondta az Origónak a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, Hajdú Péter.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Life Tv és az Ozone Tv után jön a következő csapás. Reszkess kultúra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Mikor egymásra találnak a fiatalok!Szerelem egy bankszámlába!Viszont nem fizet rá!
vitriol
sürgetően szűkség van egy újabb orbántv-re!
Nessy
Árulja már el valaki, miért kötelező nekem reggel happynek lenni? Reggel morózus vagyok és a rádió meg a tv csak ront ezen.
Clavigo
Hiánypotló... Hiányzott is már,,mint egy falat szar.
nezelodo
Ez a zseni Lölö mindenütt kiszagolta a több tucat ügyvédjének jószimatú orrával az üzletet, csak az asszonyt mélyen ismerők nem mondták el neki, mekkora talentum az élete párja, és veszni hagyta a kincset!
Lepényleső
Nem mindegy,ha a legtöbből az folyik ami a csatornából? (Ami nem azonos az eresszel,amiről hírek szóltak
ez előtt egy pár héttel,s rendőr rá a mászóra;hogy ereszd el?)
namihami
A Life Tv és az Ozone Tv után jön a következő csapás. Reszkess kultúra!
Málna
@Nessy: Ki mondta, hogy kötelező reggel happynek lenned?
szaboria1
Ezek a mű csatornák csak a pénzek eltüntetésére jó.
lemming
Nézettség: naponta 3 fő
Még azok sem nézik azt a szart, akik csinálják.
Inkább oda sem néznek, úgy csinálják.
cikicakk55
@Nessy: Nekem sem az jut eszembe reggelente,hogy "jaj de jó! Mindjárt bekapcsolom a tv-t és Heuréka,már jó is a kedvem.! Lótúrót. Az ilyen szenny csatornáktól még inkább el megy az életkedvem. Nyugdíjas vagyok és még sem azzal kezdem a napot,hogy távkapcsolóért nyúlok. Takarítás,mosás, gondolkozás,hogy most vegyek-e húst hétvégére,vagy fizessem inkább be a gázszámlát? Melyik gyógyszerünket ne váltsam ki,mert egy heti kaja pénz az ára? Na ezeken a gondokon piszkosul nem segít semmilyen vidám jóreggelt műsor. Persze,ha a nyugdíjam annyi lenne,mint az Ő fizetésüknek a fwele, engem sem aggasztana semmi,bár akkor sem ezeket a szenny kanálisokat nézném.
NKF
Egyetértek mindenkivel! Lesz még egy szarcsatorna,mintha nem lenne elég!
A közreműködök meglesznek fizetve,tuti.Jó pénzért szopnak ,nyalnak meg amit akarsz
sokanvagyunk
Amíg a szolgáltatók csomagban adják a sokak által nem is nézett - de fizetett - csatornákat, addig ezek még szaporodni is tudnak, pedig a technika adott ahhoz, hogy akár előfizetőként is megválogathatnám az általam igényelt műsorcsatornákat.
Talán ha ezeket az alig nézett tököm-lököm csatornákat fizetőssé tenné a szolgáltató mint teszi ezt pl. a HBO-csatornákkal, biztos elhalnának végleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.