Fésűs Nelly szerint érthetetlen és megbocsáthatatlan, ha valaki nem oltatja be magát a koronavírus elleni vakcinával. A színésznő a Ripostnak elmondta, két hónap alatt öt ismerősüket is elvesztették, nem csoda, hogy családjával félnek a koronavírustól.

Fésűs Nelly bár tünetmentesen esett át a koronavíruson, azonban több ismerősüknek nem volt ilyen szerencséje, többen bele is haltak a betegségbe. Fésűs Nelly férje, Vajtó Lajos is nagyon fél a vírustól, hiszen ő is veszélyeztetett.

Fésűs Nelly kiakadt, megbocsáthatatlannak tarja, ha valaki nem oltatja be magát

Forrás: Facebook

Lajos nagyon fél a vírustól. Annál is inkább, mert alig egy napja egy vele egykorú barátja ment el, és az elmúlt két hónapban 5 közeli ismerősünk halt meg koronavírus következtében. Ezek az emberek életerősek voltak, nem betegeskedtek. Érthető, hogy Lajos fél, de én vigyázok rá! Nem járunk el otthonról, még vásárolni sem, mindent online rendelünk meg

– mondta Nelly a Ripostnak.

A csinos színésznő elsők között regisztrált a vakcináért, alig várja, hogy végre sorra kerüljön és megkaphassa az oltást.

Az egész családot mihamarabb szeretném beoltatni, ez nem kérdés. Sőt, akár kampányt is csinálnék: Én odaállok, oltsanak be! Televízión keresztül is boldogan beoltatom magam, mert azt gondolom, hogy nagyon fontos. Nem értem azokat, akik ellene vannak az oltásnak, hiszen amikor elutaznak egy távoli országba, gond nélkül beoltatják magukat, most, hogy az életünk a tét, ellenállnak

– tette hozzá a színésznő.

Fésűs Nelly megbocsáthatatlan bűnnek tartja, ha valaki nem akarja beoltatni magát koronavírus elleni vakcinával. Úgy gondolja,

ez az egyetlen esély, hogy visszakapjuk a szabadságunkat.

Forrás: Ripost, Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Egy mindenki saját maga dönti el a beadatást.
Kettő narancs seggnyaló vagy.
Nyírfa
Mélyen magamba néztem, hogy megvizsgáljam, megérintett-e Fésüs Nelly dörgő szózata.
Nem. De azt is megmondom, miért nem: Nellynek tudnia kéne, hogy a szabadság manifesztációja vagyunk, semmi nem veheti el, következésképpen semmi nem is adhatja vissza.
Ha valaki a vakcina vélt biztonságában ott akarja folytatni, ahol abbahagyta, az az ember még sosem élte meg a valódi szabadságot, önmagát.
Anélkül, hogy a megbocsáthatatlan bűnök megfogalmazás elemzésébe fognánk, megjegyzem: a választás lehetősége mindenkit megillet, téged is. De, ha ítélkezéssel egybekötve a magad választását hirdeted, az nem rokonszenves.
Pálinkás Pál
egy újabb fideszribi sirámait olvashattuk...
ómió
Na, most kaszáltad el magad efftársilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.