A magyar sajtóban egy elterjedt anekdota szól az esetről, mikor egy vidéki napilap – mondjuk a Nekeresd és Vidéke – azzal a szalagcímmel jelent meg, hogy „Utoljára figyelmeztetjük az Egyesült Államokat!”. Mesélik ezt az 1920-as évekből (állítólag a Debreceni Népújsággal esett volna meg), mesélik ’56…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyenes, nem mindenféle (agy)tekervény mentén

az matyar rögvalóság meghatározó momentuma; csak szólok már meneteltek is hasonló ügyben

nepszava.hu/i/10/6/1/1287658.jpg

Most a héten, hogy ártunk és qurmányunk reményei ellenére beiktatták az új amcsi elnököt és helyettesét Őfenesége is meggratulálta őket, sőt a derék külgarázdánk még a kijelölt – egyébként azóta a szenátus által jóváhagyott – minisztereknek is írt gratulációt előre. Ne legyünk rosszindulatúak nagyon el van foglalva, igyekeznie kell tolongania a szovjet és kínai barátinál.
A levelek egyikéről sem mondanám, hogy épp elméről árulkodik, de istenem ennyire fussa tőlük. Nem így a nemzet keresztekkel megszórt lovagjai (ja és közpénzekkel is, már-már vetekszik egyes sport-támogatásokkal) a derék COF-kák.
civilosszefogas.hu/level-joseph-r-biden-jr-az-amerikai-egyesult-allamok-elnoke-reszere/?fbclid=IwAR2vJ6lKNu21Sc1cjJ0qsOta1YwMU6McqypN4z_eck_2mdnZ6jqcw9JB29o

Ami magán viseli készítői szokásos stílusát és hangnemét, amit az elmebaj irányit. Asz elmebaj, melynek pajzsa mögött menetelnek, bár mostanság csak fenyegetőznek vele!
RonaGyuri
@Horizont: az az igazság, hogy egy dolgot nagyon sajnálok: nem angolul írták (magyarnak sem nevezném igazán)!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.