Az már nem számít újdonságnak, hogy az elfogyasztott ital hőmérséklete befolyásolja az ízét is. Nincs ez másképp a boroknál sem, de vajon mi a tökéletes hőmérséklete a kedvenc borunknak? A fehér- és habzóborokat hűtve, a vörösborokat szobahőmérsékleten érdemes fogyasztani, de vajon mit jelentenek pontosan ezek kifejezések? A bor szobahőmérsékletét biztosan nem találnánk annyira kellemesnek mondjuk […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.