L.L. Junior üzlethelyisége Budapest VI. kerületében, egészen pontosan az Aradi utcában sokáig kihasználatlanul, üresen állt. A rappernek most korszakalkotó ötlet jutott az eszébe -írja a Ripost.

Junior és menedzsere, Rita ugyanis egy kutyakozmetikát nyitnak az említett helyen, neki is láttak a munkálatoknak és már keresik a tökéletes alkalmazottakat!

A menedzseremmel, Ritával felmértük a terepet és kiderült, hogy bizony kutyakozmetikából hiány van a belvárosban. Ezt több gazdi is megerősítette. Nem is hezitáltunk túl sokat, hiszen imádjuk a kutyákat! Segíteni is akarunk ezzel, és bízunk abban, hogy mindenki jól jár. Most már ott tartunk, hogy keressük a megfelelő munkaerőt és közben elkezdtük kialakítani a szalon berendezését. Ha minden jól megy, néhány hét múlva nyitunk

– újságolta lelkesen  Junior.

Bár Budapesten számos kutyakozmetikában várják a szépülni vágyó házi kedvenceket, Juniorék szalonja más lesz mint az eddigiek! A Luxustappancs nevű helyen olyan magas szintű kényeztetésben részesülnek majd a négylábúak, mintha egy wellness-hotelben lennének!

Cuki kis ruhákat és finom rágcsálnivalókat is beszerzünk, az ebek tulajdonosai pedig már a barátságosan berendezett hallban össze tudnak barátkozni egymással. Egy mesebeli kutyavilágot szeretnénk létrehozni, és miközben a legjobb minőségű termékekkel szépülnek, a gazdik elkortyolnak egy csésze kávét

– mesélte el elképzeléseit Junior, aki egy svájci kutyakozmetikus segítségével igyekszik kialakítani az tökéletes luxuskozmetikát.

Forrás:Ripost
Kép:Instagaram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szegény kutyák! Előre sajnálom a szerencsétleneket.
Pági
@namihami: Miért?Úgy gondolja, hogy bántani fogják őket?Az jó lenne nekik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.