Schobert Norbi a múlt héten beszélt arról, hogy jogi lépéseket tesznek egy Facebook csoport ellen, aminek közel húszezer tagja évek óta őt és a családját ócsárolja. A netes támadásokról most Rubint Réka is beszélt a Sláger Reggelben írja a 24.hu.

A múlt héten robbant a bomba a közéletben, hogy a házaspár magánnyomozót fogadott, és jogi lépéseket fog tenni.

Néha egy-egy kedves vendégem megmutatja mi folyik ott és elképeszt. Még a live videóinkat is percről percre, szinte kikockázva kritizálják. Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy biztos vagyok benne, egyesek orvosi kezelésre szorulnának

– mondta Rubint, akiről lepereg a sértés, azt viszont nehezen viseli, ha a gyerekeit támadják. 

Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem! Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy "Láttam ezt a kurvát a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek" ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?

-tette fel a költői kérdést.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Nem értem ! A leánya most szerepel egy bikiniben az alatt a cím alatt, hogy elárulja hány férfival szexelt eddig (vagy valami ilyesmi).Mi a baj ? Nem tudja hogyan kell eltűnni a nyilvánosság elől ?
gina
Én a helyedben kedves csendben lennék. aki itt orvosi beavatkozásra szorul te és a kedves családod. ennyi beteg önimádó ,állandó szereplő embert nem láttam mint ti vagytok. nem veszitek észre hogy senkit nem érdekel mit tesztek és mit mutogattok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.