A zöldségek sokkal változatosabban elkészíthető alapanyagok, mint az elsőre gondolnánk. Ne ragadjunk le az „unalmas” párolt, netán szétfőtt verzióknál, hanem kísérletezzünk bátran! Az is lehet, hogy így olyan fajtákat is megszeretünk, amelyek eddig nem tartoztak a kedvenceink közé. 4 példát hoztunk, egyik finomabb, mint a másik.    Kelbimbó – pirítsuk meg!  Óriási a különbség a […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.