Lezárult a Magyar Posta Zrt. Hivatalos küldeménykövető elnevezésű kiemelt projektje - adta hírül a társaság. A cég emellett bevezette az új termékét, az azonosított levelet. Az ajánlott levelekhez használt belföldi papíralapú tértivevények 2021. január 1-jétől történő kivezetésével, valamint a belföldi tértivevénnyel feladott levelek és hivatalos iratok átvételéről szóló elektronikus kézbesítési igazolás bevezetésével zárult le a a szóban forgó Posta-projekt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már majdnem örülni kezdtem

A derék posta lekendezve számol be róla, hogy „Lezárult a Hivatalos küldeménykövető elnevezésű kiemelt projektje”

Kiderült, a fejlesztés összesen több mint 4 milliárd forintba került, de mostantól elektronikusan lehet követni a leveleket. Na jó, csak egy részét.
Majdnem azt írtam, hogy bottal üthetjük a nyomát, de az túlzás lenne. Lévén a minap élvezhettem a posta korszerűségét. Van egy szolgáltató, akinél minden hónapban 10.-ig kell befizetnem a számláját. Általában 5.-én vagy 6.-ám szokott megérkezni, de ez még 11.-én sem történt meg. Erre felhívtam őket, közölték, hogy 4.-én postázták, de azonnal intézkednek ls és küldenek egy másikat. 13.-án reggel ki is vettem egy levelet a számlával (örültem neki, gyorsan be is fizettem). Nos 22.-án délután vettem ki egy levelet, amiben kérésre újraküldött csekk volt!!! =))
nezelodo
Na én hülye meg azt hittem, az elsőbbségiként feladott, és a borsos árral megváltott levél szolgáltatás már nem nyolc tíz nap múlva teljesül, hanem másnap, ha egyáltalán odaér a fővárosi aglomerációba!
RonaGyuri
@nezelodo: igen elsőbbségi volt és én a Flóriánnál lakom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.