A datolyát jellemzően szárított, cukros aszalványként ismerjük, így, magában fogyasztva pedig sosem vonzott különösebben. Akkor kezdte el jobban felkelteni a figyelmemet, amikor megtudtam, hogy beáztatva, száraz vagy puffasztott gabonákkal és olajos magvakkal párosítva milyen kiváló alapját képezi a különböző általam is kedvelt nyers-vegán desszerteknek, lehet belőle például tortaalap, energiagolyó vagy nyers szelet.  A datolya ugyanis […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.