Kulcsár Edina férjét konyhai baleset érte.

A szépségkirálynő férje akkor sérült meg, amikor kisfiúk ki szeretett volna venni valamit a hűtőből, ám eközben kirántott egy üveglapot, ami pont az édesapja lábára esett rá.

Csodálatos jó reggelt kívánok mindenkinek! Nálunk is elindult... történt, hogy Medi szeretett volna valamit a hűtőből, felkéredzkedett, kinyitotta a hűtőt és kirántott egy üveglapot, rá a lábamra! Ki a babonás? Jelent valamit ha eltörik az üveg?

- kérdezte Csuti a bejegyzésében, amit a Blikk szúrt ki elsőnek. A Csuti által posztolt fotókon vércseppek is láthatóak. 

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
“amikor kisfiúk ki szeretett volna venni valamit a hűtőből”
Úgy érted, a kisfiuk? A “kisfiúk” szó azt jelenti, hogy több kisfiú. Amikor valakik egyetlen kisfiára utalsz, akkor az az ő kisfiuk.
cikicakk55
A francba ezzel a címmel. Már úgy kezdtem örülni,hogy Országunk egy élő Istenét érte baleset. Ennek a csutinak a helyében és sürgősen becenevet változtatnék. Fogalmam sincs ki ez,mitől olyan nagy hír,hogy ráesett a lábára egy üveg,mikor napont 100 embernél több ennél jóval komolyabb sérüléseket szenved el és nem írnak róla.
Clavigo
@cikicakk55: Én is a " csutira " gondoltam... Hogy ez meg "" kijafaszom "",, ? Gőzöm nincs. Visszateszem a pezsgőt a helyére...
cikicakk55
Még most sem tudom ki lehet ez a " csuti" A pezsgőt ha más nem bánatodban megihattad volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.