A csinos műsorvezetőnő 2016-ban mondta ki a boldogító igent férjének, azóta pedig született egy kisfiuk is, Mendel. Zsófi az RTL Klub Reggeli című műsorában kifejtette: férjével különböző világot képviseltek, nem tudtak már egymáshoz alkalmazkodni. Hozzátette: a döntést ő hozta meg.

Szabó Zsófi a Reggeli stúdiójában jelentette be, hogy válik a férjétől, Kis Zsolttól.

A férjemmel szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem. Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább.

Forrás: 24.hu, Bors, RTL Klub

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem ízlett a varjúlevés. Szegény "Buga Jakab" ( apja) , most megkönnyebbült.
jesz
óóóó...azok a régi szép idők...akkoriban keringett egy videó, melyen két kövér naccság dicsekedett, hogy a fiuk által egy szép fehérember is került a családba...úgyse tart sokáig, addig jópofát vágunk...nem közénk való..

hmmm...igazuk lett.
Eladott Ország
Nem ízlett a varjúlevés. Szegény "Buga Jakab" ( apja) , most megkönnyebbült.
ila51
az olaj a vízzel nem keveredik , ez egy roma mondás
vacsi
@Szeparepa2: Nagyon jól összefoglaltad a lényeget!
gazdag dezső
Mondja meg valaki !! Kit érdekel Zsófi szétválása ??? Amikor napoponta 100 ember meghal ,és sokszáz megbetegszik a vírustól ,a gazdaság haldoklik egyenlőre ,az emberek félnek kimozdúlni ,és akkor jön ez a hír.Csinálja össze magát az ilyen hírt adó személy !!! Szégyelje magát a rohadék ember !!Ilyenekkel etetni a buta embereket.Tudom nem kellene elovasni .Nem is szoktam ,de már annyira elég ,hogy megkellett írnom a véleményemet ami remélem sok mással megegyező !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.