Az énekesnő  beszélt arról, hogy nagyon jól viseli az áldott állapotot, ebben az időszakban a mozgással sem hagy fel. Dér Heni most kismama jógával tartja karban a testét.

Dér Heni halálát kívánták a kommentelők, az énekesnő jogi útra tereli a dolgot

„Nagyon jól viselem a terhességet, sokat edzek, mozgok. Persze ez most egészen másfajta mozgás, nem a 20 kg-os súlyokat emelgetem, hanem kismama jógázom. Megnyújtom az izmaim, amire szükség is van, hiszen a pocak növekedése miatt máshova terhelek. Így gyakrabban áll be a derekam, de ezt leszámítva minden a legnagyobb rendben” – mondta az énekesnő, akinek boldogságát nem mindenki osztja.

"Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban! Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet! Bízom benne, hogy ha most megpróbálunk megálljt! parancsolni ennek, akkor sikerül visszaszorítani mindezt” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek Dér Heni.

(Sláger Reggel, Napidoktor)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
látod Heni...mert kiváncsi vagy, megnézed a kommenteket..ez a vége...kell ez neked? ugye nem? naugye..
Borsó
Ez van, ha már nem csak a testéből, de még a terhességéből is pénzt akar, ezért nyilvánosan posztolja. Édesanyák gyöngye persze akkor nem a seggmutogató oldalát teszi csak az ismerőseinek láthatóvá, a-a, inkább kiteszi magát és a gyereket is ennek, aztán majd ő terelni fog, méghozzá jogi úton. Semmit nem ér neki még a gyerek nyugalma sem, ha két fillér is leesik az átkozódások mellé.
cirip
Nahát, nahát..sem itt, sem feljebb nincs egyetlen mellette álló komment sem, mint ahogy a tv műsorban sem kaptak egyetlen szavazatot sem!
Mindez magáért beszél, de ezt az erőszakos c* nőt ez sem érdekli, a vérében van a bosszúállás,..ahogy a műsorban ezt ki is mondta.

Jobb lenne, ha visszavenne!
Málna
@cirip: Elég szomorú, hogy nincs egyetlen mellette álló komment sem. Ez most nem Henit minősíti.
cirip
@Málna: Gondolom, nem láttad a Nyerő párosban. Bizony,hogy őt minősíti.
Ez persze nem azt jelenti, hogy rendben vannak a primitív, barom átkozódó üzenetek..Az egy másik téma.
Málna
@cirip: Dehogy másik téma. Hát pont erről van szó. Hogy lehet őt utálni - láttam a Nyerő párosban, én sem kedvelem - és ki is lehet ezt fejezni, de nem úgy, hogy a gyereke halálát kívánod. Ez túlmegy minden határon. Szerintem nem épelméjű, aki ilyet leír.
cirip
@Málna: Hát éppen ezt írtam én is! Félreértettél? Biztos, hogy jól láttad amit irtam? Idézem:
"Ez persze nem azt jelenti, hogy rendben vannak a primitív, barom átkozódó üzenetek.." ((ez azt jelenti, hoogy NINCSENEK rendben)
És azért "másik téma" ,mert ha erre vonatkozólag kifejteném a véleményemet, nemcsak törölnék, hanem talán le is tiltanának,
cirip
@Szeparepa2 Rendben, fő a tárgyilagosság. Én is tárgyilagosan írtam róla.. Nem kedvelem mint énekest de ez nem befolyásolt,csakis az,amit mutatott megnyilvánulásaiban.
Giovanni Alba
Egy másik (hasonló témájú) cikknél már leírtam, de talán nem baj, ha ismétlek. Sir Sean Connery színészi munkásságát nagyra értékelem, máig kedvencem, mégis csak a temetése után tudtam meg a felesége nevét, és azt, hogy meglehetősen neves festő. Egy világhírű színész, akit nem véletlenül ütött a brit uralkodó lovaggá, nem plakátolta ki a magánéletét. Nálunk meg a fakuló csillagocskák próbálkoznak, kapálóznak, és amikor visszafelé sül el a nagy erőlködés, akkor meg sírnak. Nem kell megosztani a magánügyeket közösségi oldalakon, és akkor nem lesznek elítélő megjegyzések. Ha a posztjaira kapott bejegyzésekre kíváncsi, akkor ne csodálkozzon, ha nem mindenkinek szimpatikus, és ennek hangot is adnak. Ki így, ki úgy. Ebből a szempontból mellékes, hogy nekem tetszik-e az alpári hangnem (nem), de tudnék hozni néhány példát innen is.
solidedge
Aki más halálát kívánja az türelmetlen ember. Meghal ő majd magától is, mint minden földi halandó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.