Folytatódik Berki Krisztián és Puzsér Róbert tárgyalása. Berki magánvádas eljárást indított a megmondóember ellen, rágalmazás és becsületsértés miatt. Puzsér Róbert olyanokat mondott az izomceleb családjára, amit az nem tűrhetett el írta meg a Blikk.

Fülig érő vigyorral, kipihenten és lebarnulva lépett be a ügyvédje oldalán Berki Krisztián a Pesti Központi Bíróság kapuján. Egy állatos maszkban jött. Talán oroszlán vagy medve lehet, meglehetősen vidám, kicsit bohócra is hasonlít, kicsit Maci Lacira, szóval nem lehet elsőre megmondani, mindenesetre a beperelt Puzsér Róbert komor, fekete maszkjához képest üde színfolt a bíróságon. A Blikknek annyit mondott: továbbra is eltökélte magát ahhoz, amit másfél éve ígért:

rágalmazásért börtönbe juttatja a kritikust.

Eközben Puzsér Róbert egy pillanatra sem mutatta a megbánás jelét, biztos volt a bíróság felmentő ítéletében.

A bíró hosszasan sorolta Puzsér állításait, melyek közül a legenyhébb az volt, hogy

Berki Krisztián értelmi fogyatékos, kisstílű szélhámos nagystílű szélhámosok játékszere. Ő egy kultúrbűnöző, 30 szavas szókincsével, akihez legalább két szilikoncsöcs tartozik, aki jó csajokat kefél.

Berki Mazsi erről a bíróságon azt mondta a Blikknek a tárgyalás szünetében, hogy Berkinek volt egy előző élete, amire lehet, hogy ezek az állítások igazak voltak, de neki – Mazsinak – eredeti mellei voltak, úgyhogy őt személy szerint nem háborítja fel ez az állítás.

Mint ismert, az izomceleb azért perelte be Puzsért, mert bűnözőnek, szélhámosnak nevezte őt, aki a kislányát és a feleségét pedig becsmérlő megjegyzéssel illette. Puzsér mindezt a Blikknek azzal magyarázta, hogy

a kijelentés idején Berki Budapest főpolgármester-jelöltként indult a választási kampányában, politikusként pedig bírnia kell a kritikát.

A legutóbbi tárgyaláson Berki ügyvédje, dr. Szilágyi Roland módosította a vádat, mert szerinte Puzsér a korábbi kijelentésén túl olyan – védence becsületének csorbítására alkalmas – hamis kép- és hangfelvételt tett közzé egy videómegosztón, ami a rágalmazásnál sokkal súlyosabb bűncselekmény. Emiatt 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják az elkövetőt.

Forrás:Blikk
Nyitókép:Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez most Magyarország legégetőbb problémája, a berkidakota ügye...
volvós
Ez most Magyarország legégetőbb problémája, a berkidakota ügye...
balos
Hát a berki félék nem erősítik az ország "imázst"!Igaz még nem tornászott az ereszen!
simmering73
Nem komálom Puzsért, de semmi valótlant nem állított. Mondd meg az igazat, betörik a fejed.
szaboria1
@simmering73: Én is pont erre gondoltam.
TollerBela
Belelépett ez a puzsér, talán óvatosabban kellett volna, vagy rögtön letörölni az egészet ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.