Titokban megnősült Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője. Mindez a politikus éjszaka nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatából derült ki.

Rogán 20 évvel fiatalabb új felesége szépségversenyeken indult, manöken volt és bölcsészkaron végzett

A Blikk cikke szerint  a hölgy 20 évvel fiatalabb a politikusnál. Borsodi lány, Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban. Ismerői „feltűnően csinos jelenségnek” írták le őt, emiatt nem is meglepő, hogy korábban több szépségversenyen is elindult, sőt, manökenként is kipróbálta magát.

De a hölgy nemcsak csinos, okos is:

- írja a bulvárlap.

- az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

A házasságkötés hivatalos része a lehető legszűkebb körben történt. A bulvárlap úgy tudja, hogy a járványhelyzet elmúltával terveznek nagyobb mennyegzői dínom-dánomat.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Akkor ezt a szép asszonyt csak a pénz motiválhatja és nem Rogán kigyúrt teste.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
TollerBela
A szépséges rogán, aki ráadásul okos is, moindig egy szépséget vesz magának. Nekünk sokba vannak ezek, ha megöregszenek ...
csipetke
Ó,ennyi pénzé' még ettől is fiatalabbat kaphatott volna...:)
Tudjuk,hogy van az a pénz,amennyiért korpásodik a haj...
kereső
Milyen találó, a Mizantróp választás, mint diplomamunka a tények ismeretében:
"Az embergyűlölő című Moliére-darab. Ahogy a Kényeskedők és a Tartuffe, A mizantróp is kritikája a korabeli társadalomnak. Főhőse, Alceste el szeretne határolódni az őt körülvevő képmutató, hízelgő világtól. Erre biztatja barátját, Philintét is. Úgy dönt, ezután őszintén megmondja mindenkinek, mi a hibája. Szerelme, Céliméne viszont pont ebben a világban érzi jól magát, szereti azt a közeget, amit Alceste megvet, például azt, hogy márkik udvarolnak neki."

No comment!
human
Bölcsész a nője? Dehát azok népellenségek. Vagy már nem? Baj lesz ebből Tonyó meglátod.
adrenalink
Én a nőszemély helyében megvártam volna a jövő évi választást, mert fityisz bukta esetén nem biztos, hogy nyerő ez a házasság...!
simmering73
Akkor ezt a szép asszonyt csak a pénz motiválhatja és nem Rogán kigyúrt teste.
Cicamama55
Sokan elválnak, s utána új kapcsolatot létesítenek. Miért kell, bárkinek is a magányéletében állandóan vájkálni? Undorító!
justhpeter
@Cicamama55: Ja ! A történet és Rogán is undorító. De azt máig nem értem ez mitől hír és miért tartozik a nyilvánosságra.
Cicamama55
@Horizont: A magánügyben való vájkálást tartom undorítónak! Rogán "munkássága" sűrűn elítélendő, kritizálható, de ahhoz az új kapcsolatának,a magánéletének semmi köze.
Qqberci
"a hölgy nemcsak csinos, okos is:"

Drága válás lesz :-)))...
nezelodo
@Horizont: Na várjál, még csak ezután lesz a látványos házassági ceremónia, nyílván a hozzájuk illő katedrálisban az Isten színe előtt, a második asszonyával is megerősítve a szent frigyet. Azért igyekezni kell a Tóninak, mert egy vidéki párttársa már megelőzte ebben, mert ő már háromszor suttogta el a boldogító igent a katolikus templomban, ebből kétszer a volt III/III-a múltú egyházi méltóság előtt. Ja hogy az anyaszentegyház törvényei ezt tiltják?! Neked, meg nekem és a többi talajmenti kádernek, de nem a mélykeresztény fideszes politikusoknak!
Lehet, hogy attól fél a klérus, ha megtagadnák, új egyházat alapít a vezér, leválva Rómáról, Orbikán egyház néven, a nagy Brit uralkodót másolva!?
Csizmás Kond
@Horizont: Az ilyen divatházasság a külsőségekre megy. A nő a csinosságát odaadja pénzért és hatalomért a férfi meg büszke rá mint egy díszkancára.
kereső
@nezelodo: Harmadik!! Ez a harmadik házassága a bűnözőnek.
Ludmilla
@kereső: a megölt kínai lánnyal nem kötött házasságot..
nezelodo
@kereső: Na lemaradtam, persze csak azért, mert a francot sem érdekli alapból, hogy ezek hogy válnak válogatnak és házasodnak. Én már az íróasztal akrobatánál elvesztettem a fonalat, mert majdnem mindegyiket elvette feleségűl, aki felült az íróasztalára és annyira unalmas volt már a sok válás és házasodás. Lehet, hogy templomi esküvő sem volt, mert csak később lett divat istenfélő.
Csizmás Kond
... ja és kereszténységben a házasságot sem felbontani, sem megismételni nem lehet. Aki ilyeneket állít az vagy hazudik vagy nem tudja mit beszél.
ómió
Már "körbe is járták" az efftársak?
Málna
@Horizont: 08:56 Mit nem tudsz ezen megérteni? A nő biztos támaszt keres magának és születendő gyerekeinek, a pasi pedig fiatal, csinos nővel szexelhet és mellette is ébredhet. Mindenki ösztönösen erre vágyik.
NKF
Jó pénzért mindent,lepipantotta tomikát.Házasság,villa lóvé dögivel.Mi kell még?
Ribancokból mindig jól álltunk.Igaz a legősibb foglalkozás!Nem nagy ügy.
kereső
@Ludmilla: Magyar volt az, akivel kapcsolatban csiripeltek a verebek.Az "álitólagos gyilkosa" egy kinai.
NKF
Rogán helyébe ,nem nősülnék.Minden este másik okosnőt hozatnám a villámba.
Csak diplomával szophatnának!
nezelodo
A politikában és az egyházakban is, mivel mindegyik az emberek feletti hatalomra hajt, a saját törvényeik áthágása az megengedett, csak az alattvalókra kötelezőek a törvények. Ezért tette tönkre saját főnöke azt az egyháza törvényihez, és saját hitéhez hű papot, aki megtagadta a "nagy ember" második és harmadik templomi esküvőjének celebrálását, pedig az elsőt ő vezette le. Sebaj, kisegítette a püspöke, átvállalva a második és harmadik egyházi esküvő celebrálásának nehéz munkáját.
colibri
@kereső: Ennyi rengeteg új infó begyüjtése után tudatosul az emberben, hogy miért volt eltünve a kis kidülledt-szemű paraszt-gyerek az utóbbi egy évben. Volt sok megvalósítanivaló munka az új családdal és még nyílván nem ért véget...
volvós
@Horizont:11:37 Bocsika de nem értelek !!! MInek kell válaszolni egy agyatan - b@szatlan vén dagadt és ronda, büdösszájú utszéli trollnak ??? Csak át kell nézni rajta...Szép napot Nektek !!! Üdv
volvós
@Szeparepa2: ...Így legyen...ÁMEN !!!
Ludmilla
Másfél milliárdért vett a pereputtya földet,85 milla készpénz,a többi kölcsön.. mint a vargajucinál,csak nagyobb a tétel...
Málna
@Horizont: Azt írtad, nem érted a férfiakat. Én meg erre elmagyaráztam neked, hogy miről van szó. Ha még ezt sem fogtad fel, akkor nem is csodálom, hogy nem érted a férfiakat.
Málna
@Horizont: Nem is kell elmagyaráznod semmit, én mindent értek. Neked voltak problémáid, ezért segítettem. Szívesen. Máskor is.:-)
Málna
@Horizont: Bocsánat, rosszul írtam, tényleg nem segítettem, csak szerettem volna segíteni. Nem rajtam múlt. Majd legközelebb...:-)
Lepényleső
...bölcsészként ilyen döntéssel,vajon milyen eredménnyel?
Talán a közvagyonból szeretne egy igen nagy szelettel?
Edmond Dantes
Éedekes,hogy az eljegyzés után a menyasszony családja azonnal milliárdos üzletlet bonyolatott le,elképesztően magas hitel,hihetetlenül alacsony önrész mellett.Ilyent más képtelen lenne összehozni.Érdekes továbbá,hogy amíg nem volt Tóni, nem volt semmiféle üzleti tervük.?Ez a Tóni,ez a Tóni, ez a bel ami.
szaboria1
Itt is csak a pénz beszél. 20 évvel fiatalabb nő pont a gülü szeműbe lenne szerelmes.
lampa laz
A fszt érdekel, h ki, kivel dug vagy házasodik, a baj az, h a hozományt mindig rólunk húzzák le, mint ez a kacsacsőrü asszonyka is.
jesz
hmmm...ez a finom ember lecseréli az öregecskedő feleségét? Szereti a feszes, sima bőrt a kemény húsú testen?..

Hiába no, élni tudni kell...
ESCOBAR
Na, újabban a manökeneket bölcsészkaron képzik?!
evacica
@szaboria1: Vajna Timinél is bejött az öregecske férj kevés egészséggel de sok pénzel!
csipetke
Az új asszonyon se maradt túl sok gyári alkatrész, Meg van ott csináltatva már ez-az,mint a rogánné2.0 verzión. A 20 millás gyémánttal kirakott karórája se semmi.Hiába,élni tudni kell.Ha hagyják,akkor közpénzből
Nyírfa
Ez a leányzó kinézetre egy átlagos plázacica. Mindenesetre még mindig jobb külsejű mint szegény Cecília. Azért abban egyeznek, ahogy elkapta őket a gépszíj, a közpénz gépszíja. Rogánné 2. nem cicózott, azonnal belevágott a dézsmálásba.
csipetke
Rogánnál is modellváltás volt,mint az egyetemeknél.
Clavigo
Rogánné asszonyság...Nem baj ,,Tonyónak jó lesz ez a szilikontartály...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.