Majoros Péter Majka lehet a fő kiszemelt az X-Faktor új műsorvezetőjének – tudta meg a Vasárnapi Blikk. Információink szerint a sztárnak ugyan még élő szerződése van a TV2-vel, de hamarosan újra kell tárgyalnia azt, az RTL Klub pedig komoly ajánlatot tehet le elé.

A rapper győztes szituációból indul, hiszen az egyik legnépszerűbb tévésként jelenlegi munkaadója nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy hagyja kicsúszni a keze közül azt az arcot, amelyik az elmúlt években sokat tett a TV2 Csoport sikereihez.

Ugyanakkor információink szerint az RTL Klub is felveszi a kesztyűt, a konkurencia ugyanis korábban már elhalászta tőle Lékai-Kiss Ramónát (36), aki legutóbb az X-Faktor műsorvezetőjeként próbálhatta ki magát a képernyőn.Apropó, X-Faktor! Az a folyosói pletyka járja, hogy Puskás Peti (36) esetleges távozása után Istenes Bence (33) ülne be a helyére, így pedig felszabadulna egy hely a mentorpult másik oldalán. Majka kitűnő választás lehetne oda, kérdés, hogy mennyit enged a büdzsé és Majkának milyen műsorhoz van kedve.

Semmilyen ajánlatot nem kaptam. De ha kaptam is volna, az időben kiderül

– fogalmazott megkeresésünkre Majka úgy, hogy a kiskaput nyitva hagyta egy esetleges átigazolás előtt.

Ez egyébként annak fényében különösen érdekes, hogy Majka karrierje épp az RTL Klubon indult, hiszen 2002-ben a ValóVilágban bukkant fel, majd az RTL-hez tartozó Coolon lett műsorvezető, mielőtt a viasatos kitérő után a TV2-höz igazolt volna.

Forrás:Blikk
Kép:Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""A Tv2 sikerarca...""?!?!
Ott is az orbánfej rugdosása volt a főműsorszám? Vagy volt/van annyi, amennyiért gombás?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.