Keleti Andrea több évtizede töretlen sikerrel működtette budapesti tánciskoláját, amit a koronavírus járvány miatt kellett bezárnia írja a Bors.

Az 51 éves táncművésznek élete munkája volt a tánciskolában, ahol a kicsik-, és nagyok tanítása mellett számtalan embernek biztosította a megélhetését.

Andrea a Reggeliben, könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt napok történéseiről, s arról, hogy bár az utolsó pillanatig reménykedett,mégis csődöt mondott a vállalkozása.

Hétfőn elbocsátottam az utolsó alkalmazottunkat, egy recepciós nénit, aki 14 éve dolgozik nálunk. Két hétig bőgtünk. Nagyon nehéz, nem is csak a vállalkozás, hanem az emberi kapcsolatok miatt.

Úgy váltunk el, hogy reménykedünk abban, még lesz lehetőség újraindulni, de én azt hiszem, hogy most már a legtöbb sportegyesület, fitnesz-, és táncklub gyakorlatilag kivérzett

– vallotta be a népszerű táncművész, majd hozzátette: nagyon bosszantja, ha valaki azt mondja neki legyen türelemmel, hisz szerinte az egész világot értő válság ennél sokkal többről szól.

Hír:Bors
Kép:TV2

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...lesz miből megélnie, elő a régi " foglalkozását "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.