Tokár Tomi durva kommentet kapott, nem sokkal később kirúgták az illetőt a munkahelyéről írja a Blikk.

A Fókusz műsorvezetője a YouTube-csatornáján megjelent egyik videóban vallott arról, hogy egy rosszakaratú kommentelőjét kirúgták a munkahelyéről.

Nemrégiben Tóth Gabi számolt be egy ilyen esetről, ami nagy felháborodást keltett. Azonban Tomi esetében kissé másképp alakultak a dolgok. A műsorvezető ugyanis a családjára érkező durva kommentet megosztotta InstaStoryban, majdaz illető munkáltatója onnan értesült arról, mit írt neki az alkalmazottja.

Volt egy nagyon durva sztori, ezt még nem meséltem el, nem is akartam. Egyszer kaptunk egy nagyon durva nyilvános kommentet, teljes névvel, fotóval és én ezt kiraktam InstaStoryba, mert tudtam, hogy az a bizonyos ember hol dolgozik és mondtam, hogy ilyen nincs a földön, hogy egy ilyen ember ilyen helyen dolgozik és ilyet kommentel valakinek nyilvánosan. És ezek után, én nem csináltam semmit, pár nap múlva felhívnak az állami szervtől, ahol dolgozott, hogy a hölgy már nem dolgozik náluk és hogy elnézést kérnek a nevében és elhatárolódnak ettől a stílustól. Nem tudtak megegyezni, hogy hogyan lehet egy ilyen felelős munkakörben dolgozni és egy ilyen kommentet írni. Hát, igenis van szankció és van hatása annak, hogy az ember mit csinál az interneten

– mesélte Tokár Tomi.

Forrás:Blikk
Kép:RTL

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyébként a büdöshalfarkat nem ártana megrendszabályozni a propinak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.