Molnár Áron színész, aktivista, a noÁr Mozgalom alapítója volt Gulyás Márton Partizán Pop című Youtube-műsorának vendége.

A fiatal színész eddig soha nem hallott részletességgel mesél a Vígszínházban átélt tapasztalatairól, az Eszenyi Enikő körül kirobbant zaklatási botrányról, fizikai és verbális abúzusról.

Mint ecsetelte, a Vígszínházban eleinte azt tapasztalta, hogy Eszenyi Enikő igazgatóként hihetetlen izgalmas dolgokat rakott össze, nagyon intenzív, impulzív színházat képzelt el. Majd teljesen megváltozott, és „cezaromán lett, kiszámíthatatlan, agresszív, brutális, fizikailag és verbálisan is”.

Előfordult, hogy valakit a fülénél fogva húzott át a színpad egyik végéből a másikba, és volt, hogy ököllel ütötte valamelyik színésznek a hasát, „hogy elérje a kellő hatást”.

Molnár Áron, a noÁr Mozgalom alapítója azt is nehezményezi, hogy Marton László vagy Presser Gábor sem szólalt fel ellene, pedig látták, mit csinál, hogy viselkedik, hogy ordibál Eszenyi. Állítása szerint rettegésben tartotta a színház közösségét.

Molnár Áron arról is mesélt, hogy egy külföldi vendégfellépésük alkalmával annyira frusztrált volt, hogy miután irdatlanul berúgott, tört-zúzott, öt embernek kellett lefognia. Ekkor Eszenyi felfüggesztette a tagságát. Ekkor döntötte el, hogy lelép.

Az interjúban még szó esik arról is, hogy Molnár Áront tizenhat éves korában zaklatta egy ma is aktív színész-rendező.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Namely
Ha a tehetség hiányzik, akkor azt kell eladni ami van: egy kis bulvárt.

Ideje feléleszteni a "törd meg a csendet" rovatot. :D
sokanvagyunk
Aki csak a címet olvassa annak csak annyit, nem Eszenyi Enikő miatt...
jesz
ezek nem érnek annyit, hogy a címen kívül többet is olvassak...
Ezek csak ripacsok.
NKF
Már évek óta ez megy!Mindenkit zaklattak,igaz régen most eszükbe jutott.
Zaklatták az összes ribancot, buznyákot.A Havas meg úgy jár majd mint Clinton?Ha
akit megcumiztatott mind könyvet fog írni!Egy-két jó könyvcímet tudnék adni.Pl:Kelemen
Anna:Bevittem a Havast a havasba.Meg ilyenek.Tuti bestseller lesz mindegyik!
szaboria1
KI ez a Molnár Ákos mert eddig nem is hallottam róla. Úgy néz ki a z igazán nem ismert színészek így akarnak nevet szerezni maguknak.
csak úgy....
@Shikari: te csak a keresztény konzervatív hazudós buzikat csiped?
Aki Én
@csak úgy...: ,,,ő egy eresztény buzikedvelő buzi.
silber13
@Shikari: Fingod nincs, miről van itt szó!, mert bunkó vagy.. Csak arra használod fel a kommenteléseddel elofglat helyet, hogy leendó színézeket, rendezőket, opertőröket és magát az egyetemet is fikázd4 igazi fideszes tempó
d
Aki Én
@silber13: ...meg mindenkit, aki nem fér bele beteges világába.
ESCOBAR
- Ez a színésznő olyan mint az influenza.
- Hogyhogy?
- Gyakran fellép, és könnyen meg lehet kapni...
silber13
@Shikari: A hazudozó jelző nem igaz,mert a színpadon megírt szerepet játszik .A hazudozó társaságot a Fideszben kell kersned,leginkább a miniszterelnökre jellenmző!! A Buziságot se emlegesd mert igaz, van közöttük olyan is, de legalább annyi van a fideszes csürhe bandában, csak sumákolnak,nem vallják be. ripacsnak nem nevezném őket, mert szerinteed ripacs volt Sinkovits, Bárdy, Haumann, stb, de megannyi ripacsot, ripacskodó politikust is találunk,sőt tán többet is! nézz csak szét alaposabban példul KDNP.-nél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.