Folytatódik a botrány, nem úszta meg a bírósági procedúrát Baukó Éva! Havas Henrik új, többmilliós személyiségi jogi pert indított a modell ellen.

Havas Henrik a zaklatási vád miatt Baukó Évát hárommillió forintra perli

A Blikk emlékeztet arra, hogy 2017-ben Havast többen is szexuális zaklatással vádolták. A televíziós ellen akkori munkahelyén, az ATV-ben belső vizsgálatot indítottak, és Baukó azt állította, hogy amikor a személyi asszisztense volt, Havas zaklatta és megzsarolta, ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi. Akkor az újságíró 20 milliós polgári pert indított a televíziós csatorna ellen.

A tévénél lefolytatott belső vizsgálat eredményét nem hozták nyilvánosságra, ám mivel ezt követően nem hosszabbították meg a műsorvezető szerződését, Havas Henrik szerint azt a látszatot keltették, hogy az eredmény elmarasztaló volt. A perben tanúként beidézték Baukó Évát is.

Most újabb jogi procedúra indul, ám a celebnő ezúttal nem tanú lesz, hanem alperes. A bulvárlap információi szerint hárommillióra pereli az új­ságíró.

Még a 2017 decemberi lejáratásával kapcsolatban először az ATV-t, majd az Origót is kiadó New Wave Group Kft.-t is bepereltük. Baukó Évát az akkori eljárásban tanúként idéztük be, aki azonban egyszer sem jelent meg, így nem volt módunk bizonyítani, hogy alaptalan volt minden állítása, ami később ráadásul végiggyűrűzött a médián Havas Henrikkel kapcsolatban. Nem volt lehetőségünk a bizonyításra, ezért három évvel később indítottunk egy újabb peres eljárást, ezúttal már Baukó Évával szemben. Ebben szeretnénk azt bizonyítani, hogy Havas Henrik nem volt a főnöke, és nem is zaklatta Baukó Évát. Minden állítását meg tudjuk cáfolni

– mondta el a Blikknek dr. Soós Péter, a televíziós ügy­védje.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Baukó Éva egy modell? Régen ezt másképp hívták...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Baukó Éva egy modell? Régen ezt másképp hívták...
simmering73
A cölöpnő majd sűrűbben hever a pamlagon és lesz miből csengetni.
colibri
Szurkolok Havasnak, hogy vigye végig és nyerje meg a perét.
namihami
@Qqberci: Ezek szerint a qrva szót ma ""személyi asszisztensnek"" kell kiejteni.
nezelodo
Ajaj, még a végén Évikének vissza kel fizetni, amiről nem adott számlát...
Yoda69
Nagyon helyes.
A szart is perelt ki belőlük Henrik.
Nessy
A kis "zaklatott szűzike" manapság is 18 felettieknek ajánlott félmeztelen képeivel pózol a neten! Ha olyan fene mód zaklatták, akkor miért nem állt a bíróság elé is olyan lelkesen, mint amikor valakik megfizették az állításáért! Csak nem titoktartási szerződést írt alá?
silber13
@Qqberci:Önnön testét lízingelő hölgyeknek nevezték őket!:-)))))))))))))))))))
Cicamama55
Gyalázatos, amit tett ez a nő, nagyon megérdemli ha kiperelik a vagyonából! Hiányolom Havast a képernyőről , annak viszont örülök, hogy B É is letűnt egy ideje. Dolgozzon! Ennyi idősen már nem szégyen! A végén még a melleit is vissza kell adnia? :))))
Afra
@Horizont: Rövid és velős...Lényegre törő...
silber13
@Horizont: nNevezhetik éppenséggel hímringyónak, kankurvának...
jesz
Azért Havas felesége sem simogatja az örege fejét...nem hitte volna, hogy öregkorára még bíróságra kell járnia, ahol a tárgy ki kit szopatott..
Most Havas küzd, mint jégen a disznó...de Baukó azért is megmutatja hogy az öreg nyaligátor fog fizetni...pénze, mint a pelyva..

Havas felesége meg csak szégyenkezik...
NKF
@jesz. Sebaj,majd ír egy könyvet melyik celeb cumizott jobban.Viszik majd mint a cukrot.
Ludmilla
jó ám,amikor bevetnek ilyen bárcás kurvákat..
Nyírfa
Baukó Éva azáltal lett közismert, hogy szerepelt a Való Világban. Karikó Katalin a tudományos munkájával.
Az egyik magát hirdeti, a másikat az elért eredményei , a társadalmi hasznossága teszi híressé. Úgy általában, érezzük a különbséget.
jesz
@Nyírfa: igazad van...az írott sajtó zöme címlapon hozza Baukót, meg azt a pernahajder Havast...(például ma is)
Győzike és testvére is címlapon, meg még néhány celeb..győzike, feketepákó, kiszel, stb..

Karikó Katalin tudósnőre, (aki nemsokára előadást tart a Tudományos Akadémián), sajnos csak néhány sort szánnak a sokadik oldalon, nagyon apró betűvel...

Én ezt sosem értem meg..
Nyírfa
@jesz: A hírnév munkaigényes, a hírhedtség azonnal fial, elég egy szelfi, egy provokatív kijelentés, és már ugrik a bulvármédia.
A Telexnek van egy új szolgáltatása: összefoglalja a klikkelésre késztető címmel ellátott cikkeket, amelyek mögött nincsen semmilyen valódi tartalom, így megkíméli az olvasót a felesleges kattintásoktól. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.