A megmondóembert zavarja, hogy Zsófi a válásáról szűkszavúan nyilatkozik, míg korábban az esküvőjével szerinte "körbehaknizta a bulvármédiát".

Puzsér Róbert alaposan megmondta a véleményét Szabó Zsófi házasságáról és vallomásáról – szúrtak ki a Blikk.

Csak engem zavart az, ahogy Szabó Zsófia az elképesztően nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát, és mindenkinek elmagyarázta, milyen is egy jól működő párkapcsolat, ahol minden pillanatban szeretet, bizalom, vágy és szenvedély veszi őt körül, s ahol választottjával mámorosan lovagolnak a naplementébe? Aztán elválnak. Már nem olyan bőbeszédűek, hisz mégiscsak a magánéletükről van szó. Kinek mi köze hozzá?

- írta Puzsér a Hírklikken.

Akkor most leírom, hogy mi a problémám ezzel. Szabó Zsófia egy ünnepelt celebritás: döntései emberek százezreinek képeznek példát és referenciát. Szabó Zsófia és partnere előadták a tökéletes párkapcsolatot, hogy mindenki rosszul érezze magát, akinek problémái vannak otthon, aki az élete társával feszült vitákat folytat, hisz íme a példa arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Majd elválnak, hiszen ezt nem lehet másképp csinálni.

A kritikus hozzátette, hogy az emberek azért boldogtalanok esendő párjuk mellett, mert a párkapcsolatról alkotott elképzeléseik hamisak, ugyanis a bulvársajtó, a tévéműsorok, romantikus regények táplálják azokat.

Forrás: Blikk, Hírklikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Na,Puzsér járkálhatsz megint a bíróságra!Nem volt elég a mindentudó szarházy?
Ezek a senkik Istenek!Nem lehet őket bántani!Ki a szart érdekel ,timike tündike meg a többi ribanc?
Nyírfa
Puzsért semmivel nem unom kevésbé mint Szabó Zsófiát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.